Στον ΔΝO Ηγουμενίτσας η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Στον Δημοτικό Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας έδωσε το παρόν η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Η πρόεδρος της επιτροπής “Ελλάδα 2021” συνάντηκε από κοντά την Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Γκουντούλα, καθώς και τον πολύπειρο προπονητή του σωματείου Κωνσταντίνο Κιτσάτη.

Σε δεύτερο χρόνο, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, όπου είχε συνάντηση με τους βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας, την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, και τους δημάρχους Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών.

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του ertnews.gr:

“Να ονειρεύεστε, να βάζετε στόχους και να προσπαθείτε”, παρότρυνε τους μικρούς αθλητές του Δημοτικού Ναυταθλητικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, κατά την επίσκεψη της στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

“Η πειθαρχία, η ομαδική δουλειά, το να βάζεις ένα στόχο, η επιμονή και η υπομονή… αυτά που δείχνουν οι αθλητές της κωπηλασίας, είναι αυτά που χρειάζεται ο τόπος σε κάθε τομέα”, σημείωσε η κα Αγγελοπούλου, τονίζοντας ότι “δεν είναι σημαντικές μόνο οι επιτυχίες αλλά και η προσπάθεια”.

Η κα Αγγελοπούλου στην περιοδεία της στην Ηγουμενίτσα, συναντήθηκε με την Ολυμπιονίκη του ΔΝΟΗ Αλεξάνδρα Τσιάβου και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολος Γκουντούλα, καθώς και τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Κιτσάτη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, όπου είχε συνάντηση με τους βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας, την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, και τους δημάρχους Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν προτάσεις και πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, που μπορούν να ενταχθούν στις δράσεις της επιτροπής Ελλάδα 2021.

Η κυρία Αγγελοπούλου σε δηλώσεις της σημείωσε, ότι “η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην αυτοδιοίκηση, η οποία έχει προτάσεις σχέδιο και όραμα, που θα αναδείξουν τα όσα έχει επιτύχει η Ελλάδα και στο μέλλον”.

Η επίσκεψη της κας Αγγελοπούλου ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με συναντήσεις με εκπροσώπους του τουρισμού στα Σύβοτα.