28/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Εθελοντική προσφορά από αθλητές της Ανάπτυξης στο Πανελλήνιο

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία καλεί γι’ακόμη μια σεζόν αθλητές της κατηγορίας Ανάπτυξης, ούτως ώστε να συνεισφέρουν εθελοντικά στις ανάγκες του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και για να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερα επιμορφωτικό κοινόβιο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, τα νέα παιδιά θα μυηθούν στη τέχνη του “κουπιού” από καταξιωμένους αθλητές και προπονητές. Η πρόσκληση των 16 αθλητών είναι για την 21 Ιουλίου, δηλαδή μια μέρα πριν την έναρξη του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ό,τι η φιλοξενία (διαμονή και διατροφή) των εκκολαπτώμενων κωπηλατών, οι οποίοι επιλέχθηκαν από την υπεύθυνη της κατηγορίας Ανάπτυξης, Δήμητρα Γιαννιού, βαραίνει αποκλειστικά την ΕΚΟΦΝΣ. Την προπονητική τους επίβλεψη την ανέλαβαν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Απόστολος Γκουντούλας και Βασίλης Τζανίνης.

Ακολουθεί η σχετική λίστα:

Μακρυγιάννης Παναγιώτης (ΝΟΚοζ), Ναρίδης Νικόλαος, Πεταλίδης Ηλίας (ΙΟΘ), Παπαθανασίου Μαρία, Αθανασίου Γιώργος (ΝΟΜαυρ), Βράκας Σταύρος (ΝΟΗγουμ), Κιτσάκη Ειρήνη, Χατζηαυγουστίδη Αλέξανδρο (ΝΟΘ), Μοναστηριότη Αχιλλέα (ΝΑΟΚερκ), Ντάρα Νεφέλη (ΝΟΙ), Φωτιάδη Παναγιώτη (ΝΟΚας), Βασιλακάκη Κυριάκο (ΝΑΟΣ), Καμαλεδάκη Ιωάννη (ΝΑΟΣουδ), Τεντολούρη Μυρσίνη (ΝΟΜ), Μαρκάκη Κων/να (ΝΟΛ), Καλαϊτζή Ευλαμπία (ΝΟΓ).