13/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με 24 αθλητές η κατηγορία της Ανάπτυξης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 24 αθλητών της Κατηγοριας Ανάπτυξης ξεκινάει αύριο Τρίτη 13/7, το προπονητικό κοινόβιο που θα πραγματοποιηθεί ξανά στο περιθώριο του 87ου πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία θα αναλάβει την διατροφή και την διαμονή των νεαρών αθλητών, ενώ τον συντονισμό του ιδιαίτερου αυτού κοινοβίου θα έχουν και φέτος η επικεφαλής προπονήτρια της εν λόγω κατηγορίας, Δήμητρα Γιαννιού και οι συνεργάτες της Απόστολος Γκουντούλας και Βασίλης Τζανίνης.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Ξεκινάει αύριο Τρίτη 13/7 στην Καστοριά προπονητικό-εθελοντικό κοινόβιο για 24 αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας Ανάπτυξης που γίνεται και φέτος στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας με σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να προσφέρουν εθελοντικά και να συναναστραφούν με πιο έμπειρους αθλητές στη κορυφαία εσωτερική διοργάνωση.

Η διαμονή και η διατροφή των επιλεγμένων αθλητών-τριών καλύπτεται από την Κωπηλατική Ομοσπονδία ενώ την ευθύνη του ξεχωριστού αυτού κοινοβίου θα έχουν και φέτος η επικεφαλής προπονήτρια της Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες της Απόστολο Γκουντούλα και Βασίλη Τζανίνη.

Οι 24 αθλητές που θα συναντηθούν στο ΔΗΝΑΚ είναι οι:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Λυδία Συκαλου (ΝΟΙ), Στελινα Καρυώτη (ΝΟΚατ), Εύα Κιοσελάκη (ΝΟΓ), Άρτεμης Ζερβού (ΝΑΟΚερ), Φιλίτσα Βερβερη (Αίολος), Μαρία Ιωάννου (ΙΟΘ), Μαρια Σούμπαση (ΝΟΘ), Φριδερίκη-Αμαλία Ντάνη (ΔΝΟΗ), Ευλαμπία Καλαϊτζή (ΝΟΓ), Γεωργία Μήκου (ΝΑΣ), Ειρήνη Γκετσιδου (ΝΟΚ), Ολυμπία Λίλου (ΝΟΜαυρ).

ΑΓΟΡΙΑ: Παναγιώτης Αξαρλής (ΝΟΜ), Πάρης Κώτσιας (ΝΟΙ),Ιάσων Μουσελίμης (ΝΟΙ), Γιώργος Χιώτης (ΝΟΒΑ), Γιώργος Γιαννάκαρος (ΟΕΑ-ΝΑΒ), Νίκος Πεταλίδης (ΙΟΘ), Παύλος Κουτσαβελης (ΝΟΙ), Σταύρος Βρακας (ΔΝΟΗ), Θάνος Τουλουπας (ΟΦΘ), Αντώνης Μαρκάκης (ΝΟΛ), Κωνσταντίνος Πουλιόπουλος (ΝΟΚ), Θάνος Παρουσάκης (ΝΟΜαυρ).

Το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας ξεκινάει την Τετάρτη 14/7 στη λίμνη της Καστοριάς και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18/7.