Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση γυμναστών-προπονητών στην ΕΚΟΦΝΣ

Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση καθηγητών Φυσικής Αγωγής στην Κωπηλατική Ομοσπονδία με καθήκοντα Ομοσπονδιακών προπονητών για το επόμενο διδακτικό έτος προχώρησε η ΕΚΟΦΝΣ. Η εξέλιξη αυτή πορέκυψε μέσω οδηγίας της ΓΓΑ και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση προπονητών καθηγητών Φυσικής Αγωγής στην Κωπηλατική Ομοσπονδία με καθήκοντα Ομοσπονδιακών προπονητών για το διδακτικό έτος 2021-2022 εξέδωσε η ΕΚΟΦΝΣ με βάση την οδηγία της ΓΓΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΕΔΩ.

Ενώ όπως αναφέρει στην σχετική επιστολή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης «Η ΓΓΑ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής θα πραγματοποιεί συστηματικούς ελέγχους όσον αφορά στην απαρέγκλιτη τήρηση των υποχρεώσεων των εκπαιδευτικών στους οποίους ανατίθενται καθήκοντα ομοσπονδιακών προπονητών και του έργου που αναλαμβάνουν στις Εθνικές ομοσπονδίες και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ότι δεν επιτρέπεται η ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές φυσικής αγωγής που υπηρετούν στο Δημόσιο με ταυτόχρονη απασχόληση σε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρία».