31/03/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Μέλη της ΕΚΟΦΝΣ συναντήθηκαν με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχαν την Πέμπτη μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Πιο συγκεκριμένα, στο γραφείο του Έλληνα πολιτικού παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Δημουλής, η ταμίας Πέπη Κελαϊδή, ο έφορος εθνικών ομάδων και Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος και το μέλος Ρότζερ Γκαττ.

Η ανακοίνωση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας:

Τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του επισκέφτηκε σήμερα (χθες) Πέμπτη (20/10) αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον πρόεδρό της Γιάννη Βράμπα, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Δημουλή, την ταμία Πέπη Κελαϊδή, τον έφορο εθνικών ομάδων και Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, καθώς και το μέλος Ρότζερ Γκαττ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του ΔΣ για τις επιτυχίες των αθλητών της κωπηλασίας στις διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς, καθώς και για το έργο που επιτελείται από την ομοσπονδία για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέπτυξε στον κ. Λευτέρη Αυγενάκη τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κωπηλατική οικογένεια καθώς και τους στόχους για την επόμενη χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα.