ΕΚΟΦΝΣ: Ευχαριστίες προς τους φορείς της Καστοριάς

Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κωπηλατική Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γιάννη Βράμπα και σε θεσμικούς παράγοντες της πόλης της Καστοριάς. Σκοπός του προεδρείου της ΕΚΟΦΝΣ ήταν να ευχαριστήσει τους αρμόδιους φορείς για την συμβολή τους στη διεξαγωγή του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Να εκφράσουν και δια ζώσης τις ευχαριστίες τους για την σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος θέλησαν τα μέλη του προεδρείου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιάννη Βράμπα επισκέφτηκαν θεσμικούς φορείς της πόλης της Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη (ΦΩΤΟ) με τον οποίο συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα τα ενδεχόμενα συνεργασίας στο άμεσο μέλλον αλλά και την βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων για να υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας αγώνων ακόμη πιο υψηλού επιπέδου, ενώ επισκέφτηκαν τον Αστυνομικό διευθυντή της πόλης όπως και το γραφείο του ΕΟΔΥ το οποίο προσέφερε τη δωρεάν διενέργεια rapid test, προκειμένου να διεξαχθούν με ασφάλεια οι αγώνες.

Στους εκπροσώπους και των δυο φορέων τα μέλη της ΕΚΟΦΝΣ εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν προκειμένου να διεξαχθούν με ασφάλεια οι αγώνες του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Δημουλής, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καρράς, η ταμίας Πέπη Κελαϊδή, ο έφορος Εθνικών ομάδων και Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος, ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων Αντώνης Αργυρίου και ο Αλυτάρχης των αγώνων, μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ και Καστοριανός Κώστας Παπαγιάννης.