24/09/2023
Όμιλοι

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΝΟΚ προς το Επιμελητήριο Καστοριάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Επιμελητήριο Καστοριάς για την στήριξή που του παρέχει εξέδωσε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Τα όσα αναφέρει το μακεδονικό σωματείο:

To Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, εκ μέρους των αθλητών, των προπονητών, το γονέων των αθλητών, των φίλων του Ομίλου, όλης της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστίες μας το Επιμελητήριο Καστοριάς για τη στήριξή του στο σωματείο μας.

Ευχαριστούμε που για μία ακόμη φορά στέκεστε αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελούμε, προσπαθώντας στα χρόνια της κρίσης που μαστίζουν τον αγαπημένο μας τόπο, την Καστοριά, να προσφέρουμε στη νεολαία της πόλης πρόσβαση σε ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλήματα της χώρας, αυτό της κωπηλασίας. Ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα σας έχουμε πάντα δίπλα μας, με τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη για τον τόπο σας, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της επαναφοράς του Ομίλου μας, στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής κωπηλασίας και της ανάδειξης νέων Ολυμπιονικών, όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχει γίνει.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς