20/05/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Πρεμιέρα με συναρπαστικές κούρσες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς. Το πρόγραμμα αφορούσε τις 28 κούρσες των προκριματικών και των επαναληπτικών για την κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων.

Η αγωνιστική δράση τελείωσε λίγο πριν τις 12.00, με τους νεαρούς πρωταθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο στις 7.30 όπου και θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Το πάθος, η διάθεση και οι συναγωνισμός σε όλα τα επίπεδα ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στις 28 κούρσες της 1ης μέρας του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας οι πύλες του οποίου άνοιξαν στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς με τα αγωνίσματα της μικρότερης κατηγορίας των Παίδων-Κορασίδων.

Τόσο στους προκριματικούς όσο και στους επαναληπτικούς του προγράμματος που ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι οι νεαροί αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κι έδειξαν έτοιμοι να διεκδικήσουν τα μετάλλια κατά την διάρκεια των 12 τελικών της κατηγορίας που θα ξεκινήσουν αύριο στις 08:30 κι αφού μια ώρα νωρίτερα θα έχουν ξεκινήσει οι ημιτελικοί που θα βγάλουν τους τελικούς φιναλίστ.

Όλα λειτούργησαν υποδειγματικά κατά την 1η μέρα με το ΔΗΝΑΚ να αποτελεί το ορμητήριο για όλα τα σωματεία και τα πληρώματά τους πριν και μετά από κάθε κούρσα. Ιδανικές συνθήκες και στον αγωνιστικό στίβο με τους φίλους της κωπηλασίας να δίνουν το παρών στους ανοιχτούς χώρους και να βοηθούν με τη συμπαράστασή τους όλα τα πληρώματα και τους αθλητές από τα μισά περίπου της διαδρομής ως τον τερματισμό.

Το αυριανό (15/7) πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τους ημιτελικούς στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων στις 07:30, το ωρολόγιο πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και θα ακολουθήσουν αμέσως οι 12 μεγάλοι τελικοί της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις 28 κούρσες της πρώτης ημέρας μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.