29/01/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Μια μέρα νωρίτερα τα προημιτελικά των σκιφ για Ντούσκο, Κυρίδου

Την μετάθεση του αγωνιστικού προγράμματος από την Δευτέρας για την Κυριακή αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Λόγος της απόφασης είναι οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συνεπώς, ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου θα αγωνιστούν μια μέρα νωρίτερα στα προημιτελικά του σκιφ ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Άρα λοιπόν, πρώτα θα αγωνιστούν οι Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου στον επαναληπτικό της δικώπου, στις 09:50 τοπική (03:50 ώρα Ελλάδας). Στις 11:20 τοπική (05:20 ώρα Ελλάδας) θα έρθει η σειρά της Αννέτα Κυρίδου, ενώ στις 11:40 (05:40 ώρα Ελλάδας) του Στέφανου Ντούσκου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟΝΦΣ:

Μια μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη θα αγωνιστούν στα προημιτελικά του σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου μετά απόφαση των διοργανωτών να φέρουν όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας για την Κυριακή μετά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Έτσι αφού αγωνιστούν στον επαναληπτικό της δικώπου στις 09:50 τοπική (03:50 ώρα Ελλάδας) οι Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου θα πάρουν σειρά αρχικά η Αννέτα Κυρίδου στις 11:20 τοπική (05:20 ώρα Ελλάδας) και μετά ο Στέφανος Ντούσκος στις 11:40 (05:40 ώρα Ελλάδας).

Η Αννέτα Κυρίδου θα αγωνιστεί στη 3η προημιτελική σειρά στον 2ο διάδρομο με αντιπάλους την Τσόου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, την Αράνα Τόρο από το Πουέρτο Ρίκο, την Κλίμοβιτς από την Λευκορωσία, την Λόμπνιγκ από την Αυστρία και την Σούβερ από την Ολλανδία. Οι αθλήτριες που θα πάρουν τις τρεις πρώτες θέσεις θα σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.

Στην πρώτη προημιτελική σειρά των ανδρών ο Στέφανος Ντούσκος θα αγωνιστεί στη 2η σειρά έχοντας ως αντιπάλους την Αντονιέλι από το Μονακό, τον Αιγύπτιο Ελμπανά, τον Σαουδάραβα Αλιρεζά αλλά και τους Ντι Μάουρο από την Ιταλία, Μπόρχ από τη Νορβηγία. Τα τρια πρώτα εισιτήρια δίνουν την πρόκριση στον ημιτελικό.

Καλή επιτυχία και στα τρία πληρώματα μας.