29/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με μεγάλο συναγωνισμό η αυλαία της 2ης μέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Με τη διεξαγωγή 10 προκριματικών σειρών της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών καθώς και ακόμη 19 που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα και αφορούσαν τις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων έπεσε η αυλαία της 2ης μέρας του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στη λίμνη της Καστοριάς.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα αρχίσει στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 11:30. Θα περιλαμβάνει τις 21 επαναληπτικές και ημιτελικές κούρσες στις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, μέσω των οποίων θα καθοριστούν οι τελικοί του Σαββάτου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με 10 προκριματικές σειρές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών καθώς και άλλες 19 που ακολούθησαν το απόγευμα για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων ολοκληρώθηκε στη λίμνη της Καστοριάς η 2η μέρα και πιο πυκνή αγωνιστικά του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που είχε ξεκινήσει με τους τελικούς της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων.

Παρά την αφόρητη ζέστη και την αγωνία αθλητών, προπονητών και γονέων όλα κύλησαν ομαλά και πλέον η διοργάνωση μπαίνει στη τελική της φάση με τις τρεις τελευταίες μέρες να κρίνουν τα πάντα για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής που θα ξεκινήσει στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 11:30 θα διεξαχθούν 21 επαναληπτικές και ημιτελικές κούρσες στις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων από όπου θα προκύψουν οι τελικοί του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Πέμπτης στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης στη κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων ΕΔΩ

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής ΕΔΩ