Επίσκεψη ομάδων υδατοσφαίρισης στον ΑΣ Δημητριάς

Σε μια ακόμη απόπειρα του τμήματος κωπηλασίας και παράκτιας κωπηλασίας του ΑΣ Δημητριάς, να εντρυφήσει στα νέα παιδιά την σημαντικότητα του αθλητισμού, φιλοξένησε την Τρίτη 27 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του στις Αλυκές Βόλου τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες (10-15) των τμημάτων water polo της Νίκης Βόλου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη έγινε υπό το πρίσμα της συνεργασίας του προπονητή υδατοσφαίρισης της Νίκης,  Σωτήρη Γρηγορίου με τον πάτερ Δημήτριο, κατά κόσμον, Δημήτρη Κοτρώτσο. Οι κύριοι λόγοι της επίσκεψης του θεσσαλονίτικου συλλόγου στο Βόλο είναι η συμμετοχή στο summer camp  που διοργανώνει η Νίκη (μέσα Ιουνίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου), καθώς και η παρακολούθηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή των Αλυκών Βόλου, στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

“Σωτήρης Γρηγορίου (προπονητής Νίκης Βόλου), Παντελής Χατζηκυρίκος (προπονητής Ηρακλή Θεσ/νίκης) πάτερ Δημήτριος”

 

Η άσκηση και ο ανταγωνισμός ως ευγενής άμιλλα ήταν το μήνυμα το οποίο θέλησαν οι ιθύνοντες των τριων σωματείων να περάσουν στους μικρούς αθλητές (ηλικίας 10-15 ετών). Με αυτήν τους την επίσκεψη, οι μικροί πολίστες διδάχθηκαν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κωπηλατική κίνηση στο εργόμετρο (κωπηλατικός προσομοιωτής), υπό τις οδηγίες του πάτερ Δημητρίου.