Σε ζεστή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας του ΑΣ Δημητριάς

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και φιλικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 01/03 η κοπή βασιλόπιτας του ΑΣ Δημητριάς, στην καφετέρια Sup των Αλυκών Βόλου. Στην εκδήλωση παράλληλα τιμήθηκαν και οι αθλητές οι οποίοι ξεχώρισαν με το “κορμάκι” του ομίλου, το 2019.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, η συγκινητική ομιλία του αθλητή ΑΜΕΑ, Νίκου Σολομωνίδη, ο οποίος με αστείρευτη δύναμη ψυχής καταφέρνει και σηκώνει την σημαία του ομίλου ψηλά, αλλά και η ανατίστοιχη του Στέργιου Παπαχρήστου. Ο 4ος ολυμπιονίκης του Λονδίνου μέσω της ενεργής ενασχόλησης του με τον όμιλο προσφέρει τις γνώση του, αλλά και την εμπειρία του στους νεότερους αθλητές.

Ακόμη ένας πρωταθλητής του ΑΣ Δημητριάς, ο οποίος βραβεύθηκε είναι κι ο Δημήτρης Χάγιας, ο οποίος τον Νοέβριο έδωσε το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας του Χονγκ Κονγκ (21ος στο σκιφ).

Πλην αυτού, αξίζει να το τονιστεί ότι ο πάτερ Δημητρίος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της δίκης του ομιλίας, την δημιουργία νέου κωπηλατικού συλλόγου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, υπό την εποπτεία της τοπικής εκκλησίας, της οποίας και αποτελεί μέλος. Στο εν λόγω σωματείο θα δοθεί η ευκαιρία στο κάθε ελληνόπουλο που διαμένει στη χώρα της Δυτικής Ευρώπης να γνωρίσει το “μαγικό” άθλημα της κωπηλασίας.

Ακολουθεί ευχαρηστήρια ανάρτηση του Στέριου Παπαχρήστου προς τον βολιώτικο σύλλογο:

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους…

Posted by Stergios Lena on Sunday, February 2, 2020