24/09/2023
Όμιλοι Παράκτια Κωπηλασία

Εννιά αθλητές-τριες του ΝΟΘ στους μεσογειακούς

Με μεγάλο αριθμό αθλητών-τριών, καθώς και έναν προπονητή του ΝΟΘ θα λάβει μέρος η εθνική παράκτια κωπηλασίας, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας (Κυριακή 25 έως τις 31 Αυγούστου).

Η Ελλάδα θα θα αγωνιστεί στους 2ους Μεσογειακούς, έχοντας στο δυναμικό της εννιά κωπηλάτες-τριες και έναν προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα τους βρίσκονται οι Γκέκα-Κουκλοτίδου, οι οποίες πήραν ασημένιο μετάλλιο στους μεσογειακούς της Πεσκάρα το 2015, ενώ δυο χρόνια αργότερα στέφθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΘ:

Οι αθλητές του Ν.Ο.Θ. που βρίσκονται από χθες στο χώρο των αγώνων στην Αχαική πρωτεύουσα είναι οι εξής: Για το τετραπλό ανδρών με πηδαλιούχο: Μιχάλης Καλέντζης, Γιάννης Πεκόπουλος, Παναγιώτης Υψηλάντης, Πέτρος Μπαλής με πηδαλιούχο την Παναγιώτα Γκέκα.

Για το τετραπλό με πηδαλιούχο γυναικών: Μαίη Εμμανουηλίδου, Δήμητρα Κουκλοτίδου, Ελίζα Μπούρμπου, Έρη Πουλοπούλου με πηδαλιούχο την Παναγιώτα Γκέκα.

Προπονητής είναι ο Ανδρέας Λιγγερίδης.

Το Δ.Σ. και οι έφοροι του τμήματος κωπηλασίας του ομίλου αισθανόμαστε υπερήφανοι που στη μεσογειακή ομάδα συμμετέχουν τόσοι πολλοί αθλητές μας. Ευχάμαστε καλή επιτυχία με καλά αποτελέσματα στην εθνική ομάδα παράκτιας κωπηλασίας στους προπονητές Ανδρέα Λιγγερίδη, καθώς και τον υπεύθυνο του αγωνίσματος Νίκο Γκουντούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *