03/12/2023
Όμιλοι Κλειστή Κωπηλασία

Γκουντούλας: «Το Coastal Rowing Club δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση»

Με ανακοίνωση του ο υπεύθυνος του τμήματος Coastal Rowing Club Thessaloniki του ΟΦΘ, Νίκος Γκουντούλας, διευκρινίζει ότι το τμήμα του δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση του προπονητή, που μηνύθηκε από την οικογένεια της 16χρονης κωπηλάτριας για ασέλγεια.

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 σχετικά την υπόθεση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, φάνηκαν πλάνα με το λογότυπο του Coastal Rowing Club Thessaloniki. Συνεπώς, ο πρωτεργάτης του πρώτου τμήματος παράκτιας κωπηλασίας στην Ελλάδα θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του, ούτως ώστε να μην υπάρξει κάποια παρανόηση.

Τα όσα αναφέρει:

Ανακοίνωση!

Φίλες και φίλοι του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας ενηλίκων /Coastal Rowing ClubThessaloniki του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3 στις 18:00 (στη συνέχεια αναμεταδόθηκε και στην ΕΡΤ 1 και ανέβηκε και στην πλατφόρμα Ertflix) , συνεργείο της ΕΡΤ3 το οποίο κάλυπτε ρεπορτάζ σχετικά με την καταγγελία 16 χρονης αθλήτριας κατά προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κωπηλασίας, έπαιρνε background πλάνα συνεχώς από σκάφη του τμήματος μας.

Το χειρότερο δε είναι, ότι ο cameraman έκανε αρκετές φορές zoom πάνω στο λογότυπο του τμήματος μας πάνω στα σκάφη πράγμα το οποίο ευκολα μπορεί να μπερδέψει τους τηλεθεατές ότι η υπόθεση πρόκειται για το δικό μας τμήμα!!!

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους εκατοντάδες φίλους και ασκούμενους μας ότι το τμήμα ενηλίκων παράκτιας κωπηλασίας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης ΔΕΝ έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση καταγγελίας!!!

Για την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένουμε και εμείς το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας όπως όλοι, νιώθοντας πραγματικά θλιμμένοι και σοκαρισμένοι….
Το τμήμα μας εδώ και σχεδόν μια δεκαετία προάγει τον ναυταθλητισμό ,την άσκηση και τον σεβασμό προς το θαλάσσιο περιβάλλον μέσω της παράκτιας κωπηλασίας ΜΟΝΟ σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ ασκούμενους κάθε ηλικίας!!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ΕΡΤ 3 για την άμεση ανταπόκριση και διόρθωση του παραπάνω λάθους το οποίο μας “τραυματίζει” και μας εκθέτει χωρίς λόγο…

Νίκος Γκουντούλας
Υπεύθυνος του τμήματος Παράκτιας Κωπηλασίας Ενηλίκων / Coastal Rowing Club Thessaloniki.