30/01/2023
Όμιλοι

Μήνυση κατά προπονητή κωπηλασίας για βιασμό 16χρονης

Ένα σοκαριστικό γεγονός έχει “τάραξει” τον χώρο της κωπηλασίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια στη Θεσσαλονίκη υπέβαλε μήνυση κατά του προπονητή της 16χρονης κόρης τους και αθλήτριας κωπηλασίας για ασέλγεια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθων Παπαδόπουλος, υπέβαλε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σε αυτήν καταγγέλλεται ότι ο προπονητής της ανήλικης φέρεται να διέπρατε επανειλημμένα ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Σε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά του προπονητή της 16χρονης κόρης τους και αθλήτριας κωπηλασίας προχώρησε μια οικογένεια στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθων Παπαδόπουλος, υπέβαλε σήμερα τη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως καταγγέλλεται, ο προπονητής της ανήλικης φέρεται να επιδιδόταν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022.

Παράλληλα, φέρεται να ασκούσε ψυχολογική πίεση και να εκτόξευε απειλές προς το νεαρό κορίτσι, προκειμένου να μην προβεί σε καταγγελία και αποκαλυφθούν οι πράξεις του.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε και σε καταγγελία κατά παιδοψυχολόγου που είχε συναντήσει τη 16χρονη. Σύμφωνα με όσα είπε, η παιδοψυχολόγος δεν ενημέρωσε την οικογένεια για όσα είχε εκμυστηρευτεί το κορίτσι και μάλιστα προχώρησε σε κοινή συνεδρία τόσο με τη 16χρονη όσο και με τον προπονητή της.

Τελικά, πριν από μερικές μόλις μέρες, υπό έντονο ψυχολογικό βάρος, το κορίτσι ξέσπασε στους γονείς του και αποκάλυψε τα πάντα.

Σημειώνεται ότι ο αθλητικός σύλλογος κωπηλασίας, όπου εργάζεται ο καταγγελλόμενος, έπαυσε τη συνεργασία τους.

Comments are closed.