19/04/2024
Παράκτια Κωπηλασία

Στην Πορτογαλία για το Παγκόσμιο το τετραπλό του ΝΟΘ

Το παρών σε μια ακόμη σημαντική διοργάνωση παράκτιας κωπηλασίας αναμένεται να δώσει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Το πλήρωμα του τετραπλού με πηδαλιούχο ανδρών απαρτιζόμενο από τους Πεκόπουλο Γιάννη, Καπάκογλου Στέφανο, Λυκομήτρο Απόστολο, Καλέντζη Μιχάλη και την Γιώτα Γκέκα (πηδαλιούχος) βρίσκεται από την Δευτέρα στη Πορτογαλία με σκοπό να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα coastal rowing του Οέιρας (30/9 με 3/10) Συνοδός των πρωταθλητών του ΝΟΘ είναι ο προπονητής τους Ανδρέας Λιγγερίδης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών διεξήχθη στην ίδια τοποθεσία το World Rowing Beach Sprint, στο οποίο η Ζωή Φίτσιου (ΙΟΘ) και ο Γιάννης Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ) κατέκτησαν ένα χάλκινο μετάλλιο έκαστος και ένα από κοινού (σκιφ ανδρών, σκιφ γυναικών και μεικτό διπλό σκιφ).

Η ανακοίνωση του ναυτικού ομίλου:

Ο ΝΟΘ πιστός πάντα στα μεγάλα ραντεβού δίνει για ακόμη μια φορά το παρόν, λαμβάνοντας μέρος σε μια κορυφαία διοργάνωση της παράκτιας Κωπηλασίας!

Στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας βρίσκεται από χθες, το τετραπλό με πηδαλιούχο ανδρών του ομίλου μας με τους Πεκόπουλο Γιάννη, Καπάκογλου Στέφανο, Λυκομήτρο Απόστολο, Καλέντζη Μιχάλη πηδαλιούχο την Γιώτα Γκέκα και συνοδό προπονητή τον Ανδρέα Λιγγερίδη.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 30/9 εως 3/10 στην περιοχή Oeiras της Λισαβόνας και έχει ρεκόρ συμμετοχών!