17/04/2024
Διεθνή

Νέος προπονητής της Κυπριακής Ομοσπονδίας ο Γιώργος Νοταρόπουλος

Την πρόσληψη του Γιώργου Νοταρόπουλου στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή, ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας. Ο κ. Νοταρόπουλος, ο οποίος είναι κάτοχος Πτυχίου της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο άθλημα της Κωπηλασίας, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια προπονητής του ΝΑΟ Κέρκυρας, καθώς και Ομοσπονδιακός προπονητής της Ελληνικής Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Κ.Ο.ΚΩΠ.:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Νοταρόπουλου στην θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κωπηλασίας.

Ο κ. Νοταρόπουλος είναι κάτοχος Πτυχίου της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο άθλημα της Κωπηλασίας. Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή αθλητών Κωπηλασίας Κατηγορίας Α΄ από το Τμήμα Προπονητών και εκπαιδευτών αθλημάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, διπλώματος σχολής προπονητών Κατηγορίας Β’ της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και πιστοποιητικό Επιπέδου 1 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Διετέλεσε, επί σειρά ετών, προπονητής στο Ν.Α.Ο Κέρκυρας και Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικών ομάδων της Ελλάδας στις κατηγορίες ανάπτυξης, παίδων, κορασίδων, εφήβων και νεανίδων της Ελληνικής Εθνικής ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Γιώργο Νοταρόπουλο στη Κωπηλατική οικογένεια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας και του ευχόμαστε καλή δουλειά και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Η στήριξη της Ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ