19/04/2024
Διάφορα

Ομόφωνη έγκριση για τον προϋπολογισμό του 2020

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/10) στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ στο Μικρολίμανο η Τακτική Γενική Συνέλευση, μέσω της οποίας εγκρίθηκε ομόφωνα από τα σωματεία-μέλη της ο προϋπολογισμός για το 2020. Στην πορεία θα τον καταθέσει το ΔΣ και θα ανέρχεται στα 1.550.000 ευρώ. 

Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν 19 σωματεία με δικαίωμα ψήφου (από τα 27) και ένα χωρίς. Μεταξύ των άλλων, ομόφωνη ήταν και η επικύρωση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 16ης Μαρτίου 2019.

Εκτός από τα προκαθορισμένα θέματα προς συζήτηση, έγινε λόγος και για διάφορα άλλα ζητήματα τα οποία απασχολούν το άθλημα. Σε αυτό το πρίζα υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους των σωματείων-μελών να θέτουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους προς το προεδρείο, το οποίο τους έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Οι όμιλοι οι οποίο έδωσαν το παρόν ήταν: Όμιλος Ερετών ,ΝΑΣ ,ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΟΦΘ, ΝΑΟ Κέρκυρας ,ΝΟΙ, ΝΟ Καστοριας, ΝΟ Κατερίνης, ΕΝΟΑ, ΝΑΟ Καλαμαριάς, ΝΑΟ Σαλαμινας, ΝΑΟ Σουδας, ΝΟ Αργοστολίου, ΝΟΛ, ΝΟ Μαυροχωρίου, ΝΟ Κοζάνης, ΚΟΕ, ΑΣ Δημητριάδας Βόλου. 

Παρόν χωρίς ωσόσο να διατηρεί δικαίωμα ψήφου ήταν και ο ΝΟ Κεφαλλονίας & Ιθάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *