Με επιτυχία η αυλαία του Beach sprint race 2022

Με μεγάλη επτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου το Beach sprint race 2022 του Coastal Rowing Club Thessaloniki, στις εγκαταστάσεις του Mindloop – Outdoor Activities, στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Στην διοργάνωση του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, η οποία διεξήχθη για δεύτερη χρονιά, έλαβαν μέρος εννενήντα αθλητές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγωνιστικό στίβο, με δυνατούς πλάγιους ανέμους.

Η ανακοίνωση του τμήματος:

Beach sprint race 2022!

Ολοκληρώθηκε ο πιο διασκεδαστικός και ανοιχτός προς όλους αγώνας του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας του ΟΦΘ Ομιλος Φιλων Θαλασσης!!!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κλασικά πια στις σουπερ και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Mindloop – Outdoor Activities που κάθε χρόνο μας περιποιούνται και με το παραπάνω!!!

Ενενήντα αθλητές/ριες τα έδωσαν όλα σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο, που οι δυνατοί πλάγιοι άνεμοι δεν συγχωρούσαν λάθη…

Τελικά αυτό το σπορ μας μαθαίνει να αντέχουμε στις δυσκολίες και να προσπαθούμε να καβαντζάρουμε σωστά τις σημαδούρες….

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα σωματεία με τους αθλητές/τριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και τους αφανείς ήρωες του αγώνα, τους διαιτητές που με επικεφαλής την @Νάγια Γουλή , δοκίμασαν τις αντοχές τους κάτω από τον καυτό ήλιο για πολλες ώρες…
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που για άλλη μια χρονιά απέδειξαν πόσο αγαπάνε τον όμιλο, το τμήμα και το σπορ γενικότερα! Δεν είναι απλά supporters…. Είναι φίλοι μας, άνθρωποι του τμήματος μας που σε κάθε μας ανάγκη τρέχουν να μας υποστηρίξουν !!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Έτσι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

Magdalinos Real Estate
Arthrosis Physiotherapy & Sports Recovery
Copy Paste
@risecustom
Nuova Rosticceria di Salonicco
@unismak
XM Printing Group
KYANA Professional Hair Products
O-Lab
Oakley Sports Eyewear & Accessories by Οπτικά Karmen
@grouve your balance
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
@Στρατής Αδαλόγου
Ρίς αρώματα
@Κωμωτήριο In
Χριστομάνος Δ. Στυλιανός & Συνεργάτες
Οδοντιατρικά Αποστολίδη
📷 by @george kefalidis & @vasilis marinakis
Επόμενη στάση…. Αρμενιστής!!