Τελέσθηκε η έναρξη του Eυρωπαϊκoύ

Με την λήξη και της τελευταίας κόυρσας των αγώνων της πρώτης μέρας του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Κ23, άνοιξε σήμερα η αυλαία της αναβληθείσας τελετής έναρξης. Υπενθυμίζουμε, ότι η εν λόγω εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για χθες (Παρασκευή), αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή της.

Η τελετή ξεκίνησε με την παρέλαση των 30 χωρών, οι οποίες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση. Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από εκπροσώπους των  τοπικών αρχών, καθώς και της Οργανωτικής Επιτροπής. Καλωσόρισαν όλες τις αποστολές και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές τους.

“Βασίλης Γκοργκόλης- Γιώργος Μαυρωτάς- Γιάννης Λυκογιώργος”

Αναλυτικότερα, χαιρέτισαν ο Αντιφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γκοργκόλης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γιάννης Λυκογιώργος και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης Καρράς.

“Γιάννης Καρράς- Ryszard Stadniuk”

Εν τω μεταξύ η κύρηξη των αγώνων έγινε από τον πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου Κωπηλασίας Ryszard Stadniuk, ο οποίος ευχαρίστησε τις τοπικές Αρχές της πόλης, της Ελληνική Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, καθώς και τον Ν.Ο. Ιωαννίνων, οποίος ανέλαβε την διεξαγωγή της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.