29/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Πρεμιέρα για έξι πληρώματα της εθνικής

Ανοίγει το πρωί της Κυριακής (25/8) η αυλαία, για τα έξι από τα εφτά πληρώματα της εθνικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, του Λιντς της Αυστρίας. Μια διοργάνωση η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία αφού, κυρίως μέσω αυτής θα κριθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες, του Τόκιο το 2020.

Αρχικά ρίχνεται στη μάχη (στις 11:26 ώρα Ελλάδας) η δίκωπος των γυναικών, με τις Μ.Κυρίδου-Χ.Μπούρμπου (τα τέσσερα πρώτα πληρώματα προκρίνονται στα προημιτελικά), εν συνεχεία (στις 11:46) ακολουθεί το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Θ.Παλαιοπάνο και Γ.Καλανδαρίδη (οι τέσσερις πρώτες βάρκες συνεχίζουν στα προημιτελικά).

Μετέπειτα, στις 12:21 αγωνίζεται το διπλό σκιφ ελ. βαρών των ανδρών, το οποίο απαρτίζεται από τους Π.Γκαϊδατζή-Α.Παπακωνσταντίνου (οι τρεις πρώτοι περνάνε στα προημιτελικά), ενώ στις 14:11 διεξάγεται το αγώνισμα του σκιφ ελ. βαρών ανδρών με τον Λευτέρη Κόνσολα (οι τρεις πρώτες βάρκες προκρίνονται στα προημιτελικά). Αργότερα, στις 17:52 ακολουθεί η σειρά της Κατερίνας Νικολαϊδου, η οποία αγωνίζεται στο σκιφ γυναικών (οι δυο πρώτες συνεχίζουν στα προημιτελικά). Το πρόγραμμα για την Ελλάδα κλείνει στις 17:57, με τον Στέφανο Ντούσκο να συμμετέχει στο σκιφ ανδρών (οι δυο πρώτοι συνεχίζουν απευθείας χωρίς επαναληπτικό για να βρεθούνε στα προημιτελικά).

Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας υπάρχει και ένα διάλειμμα, από τις 14:30 ως τις 16:15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *