30/03/2023
Όμιλοι

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτη 16 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στα γραφεία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Στην  εκδήλωση παρευρέθηκε πληθώρα διακεκριμένων αθλητών και παραγόντων του αθλητισμού, καθώς και άτομα του πολιτικού γίγνεσθαι.

Συν τοις άλλοις, αρκετά ήταν και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τα οποία τίμησαν την εκδήλωση. Μεταξύ αυτών ήταν: η πρόεδρος Βούλα Κουζομπόλη, η αντιπρόεδρος Βιργινία Κραβαριώτη, η ειδική γραμματέας Εύα Χριστοδούλου και η ταμίας Χρύσα Μπισκιτζή. Εκτός αυτών, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους μερικοί ακόμη αθλητές οι οποίο έχουν “λάμψει” στη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση, όπως ο Βασίλης Πολύμερος, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Γεωργία Ελληνάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Από πλευράς πολιτείας, έδωσαν το παρόν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, οι Βουλευτές Βασίλης Σπανάκης και Βασίλης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Δήμαρχος Ελληνικού/Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Δώρα Σύρμα, Αρτέμης Καραμολέγκος, Νίκος Αλεξόπουλος και Γιώργος Μακαριγάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία και Πρόεδρος Α΄βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Γιάννης Βέργης, ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Γιάννης Αντωνάκης, η Δημοτική Σύμβουλος Θεοδώρα-Κωνσταντίνα Γκόνη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, Κωνσταντίνος Χαλιορής, ξεκινώντας την ομιλία του ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά με έντονη αθλητική διάθεση». Επιπλέον, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για την άψογη συνεργασία και ανεκτίμητη βοήθεια του προς το αθλητικό κέντρο.

Σε δεύτερο χρόνο, ο κ. Αυγενάκης, αναφερόμενος στα έργα, τα οποία πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Ελληνικό, διαβεβαίωσε ότι δεν θα κλείσει καμία υποδομή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, αν δεν ανοίξει κάποια αντίστοιχη. Συν τοις άλλοις, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους, ότι θα διατηρήσουν όλοι τις εργασίες τους. Ταυτοχρόνως, ενημέρωσε ότι, σε περίπου δυο με δυόμιση χρόνια θα αρχίσουν να παραδίδονται οι πρώτες νέες αθλητικές υποδομές από την Ελληνικό Α.Ε. Τέλος, επισήμανε ότι οι Ολυμπιονίκες θα αποκτήσουν τη δική τους στέγη.

Ακολουθεί η ανάρτηση του ΕΣΟΑ: 

https://www.facebook.com/hellenicolympiansassociation/posts/118900169633983

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *