30/11/2023
Όμιλοι

ΕΝΟΑ: Κλίμα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με ελπίδες και αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση της μελλοντικής και οριστικής εγκατάστασης του ΕΝΟΑ στο παραλιακό μέτωπο του Αγ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του ομίλου (Γιώργος Κωνσταντακόπουλος και Ρότζερ Γκαττ) και του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο.

Η ανακοίνωση του ΕΝΟΑ:

Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των Αθλητικών και Πολιτικών φίλων του Ομίλου μας και του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, φάνηκαν τα πρώτα θετικά στοιχεία,  που μας επιτρέπουν να βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον του Ε.Ν.Ο.Α., ανέφερε η ανακοίνωση του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της σύσκεψης.

Σήμερα, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Φίλου του Αθλητισμού και Δήμαρχου  Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, που συμμετείχαν ο Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου μας κ.κ. Γκαττ και Κωνσταντακόπουλος, συζητήθηκαν οι βασικές αρχές συνεργασίας του Δήμου με τον Ε.Ν.Ο.Α., για την μελλοντική και οριστική εγκατάσταση μας στο παραλιακό μέτωπο του Αγ. Κοσμά σε περιοχή που ανήκει στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Μετά την σημερινή συνάντηση, πιστεύουμε ότι τελικά θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, μετά την απομάκρυνση μας από τις εγκαταστάσεις μας που ήταν μέσα στον χώρο της επένδυσης για την ανάπτυξη του Ελληνικού, και έτσι αθλητές, και μέλη μαζί με τους προπονητές, γονείς και διοίκηση θα μπορέσουμε να αφοσιωθούμε στις προσπάθειες των παιδιών μας για μια επιτυχή εκπροσώπηση των Ελληνικών χρωμάτων στους διεθνείς στίβους του ναυταθλητισμού.

Είμαστε αισιόδοξοι….σε λίγες μέρες τα νεότερα!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών κινδυνεύει άμεσα με έξωση από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά (ΕΑΚΝ/ΑΚ) μετά από επιστολή που του απεστάλη από το ΕΑΚΝ/ΑΚ (30/12) με την οποία καλεί τον όμιλο να παραδώσει το χώρο κενό και άδειο το αργότερο μέχρι τις 20/01/2023!