30/11/2023
Όμιλοι

Έξι αθλητές του ΟΕΑ-ΝΑΒ στο βαλκανικό

Γλυκόπικρη γεύση άφησαν στον ΟΕΑ-ΝΑΒ η διαδικασία των προκρίσεων για την στελέχωση του βαλκανικού πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας (14-15 Σεπτεμβρίου), καθώς το ένα από τα τρία πληρώματα του δεν τα κατάφερε. Η διαδικασία αυτή τελέστηκε το Σαββατοκύριακο στη λίμνη του Μαυροχορίου.

Οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Αδάμ έλαβαν την πρόκριση, καθώς κατέλαβαν την 3η θέση στη δίκωπο παίδων. Οι δυο αθλητές ενδέχεται να αγωνιστούν στο βαλκανικό στο αγώνισμα της οχτακώπου. Επιπλέον μια επιτυχία ήρθε για τον βολιώτικο σύλλογο με τις Αγγελική Αραμπατζή- Έλενα Βαρελοπούλου, οι οποίες επίσης εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στη διοργάνωση, καθώς έλαβαν την 1η θέση στη δίκωπο νεανίδων.  Αντιθέτως, για λίγο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη διοργάνωση η Λίνα Σαμίου. Η ταλαντούχα αθλήτρια κατέλαβε την 5η θέση στο σκιφ, ενώ την πρόκριση έπαιρναν οι τέσσερις πρώτες βάρκες.

Στους τέσσερις αθλητές του ΟΕΑ-ΝΑΒ οι οποίοι θα βρεθούν στον αγωνιστικό στίβο του Βελιγραδίου για το βαλκανικό πρωτάθλημα, συμπεριελαμβάνονται και οι Δημήτρης Ζωγράφος και Βασίλης Μπαρούτας. Οι δυο βολιώτες πρωταθλητές έλαβαν το εισιτήριο για την διοργάνωση, λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *