16/04/2024
Διάφορα

“Ασημένιες” στο Run Greece 2022 οι αδερφές Βαρελοπούλου!

Με αδρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου ο αγώνας δρόμου RUN GREECE 2022 στη Λάρισα. Από την διοργάνωση ωστόσο, την οποία διεξάγει ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, δεν έλειψε το κωπηλατικό ενδιαφέρον.

Στην επιστροφή του RUN GREECE μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω πανδημίας, συμμετείχαν οι 6ες Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Κ23 του ΟΕΑ-ΝΑΒ, οι αδερφές Ειρήνη και Έλενα Βαρελοπούλου, οι οποίες μάλιστα ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών.

Η Ειρήνη αγωνίστηκε στην απόσταση των 10χλμ, ενώ η Έλενα σε αυτή των 5, κατακτώντας αμφότερες τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, στο πρόγραμμα προσφέρονταν επίσης άλλες δύο κατηγορίες, ο παιδικός αγώνας και ο ειδικός για άτομα με αναπηρία. Παράλληλα με τον αγώνα των 10 χλμ, στο πλαίσιο του RUN GREECE 2022 διεξήχθη στη θεσσαλική πόλη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10 χλμ. σε Δημόσια Οδό Ανδρών-Γυναικών 2022.


“Τα δύο κορίτσια εν ώρα δράσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 της Τσεχίας που βγήκαν 6ες”

Σημειώνεται ότι και οι δύο φοιτούν στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η 22χρονη Ειρήνη θα μπει στο πέμπτο έτος της Ιατρικής, ενώ η αδελφή της Έλενα που έγινε 20 πριν από λίγες ημέρες, στο δεύτερο έτος.