25/03/2023
Όμιλοι

Ευχαριστίες του ΝΟΙ για το Πανευρωπαϊκό

Με σκοπό να εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, σε όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (7-8 Σεπτεμβρίου) στη λίμνη Παμβώτιδα, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο Ν.Ο. Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΙ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωανίνων ως συνοδιοργανωτής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019 που διεξήχθη στα Γιάννενα και τη λίμνη Παμβώτιδα το περασμένο Σαββατοκύριακο, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της, ανοίγωντας προοπτικές για τη φιλοξενία ακόμη μεγαλύτερων αγώνων στην περιοχή μας.

Ευχαριστίες οφείλονται στην Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος, στον Δήμο Ιωαννιτών ειδικά το Εργοτάξιο και τον ΟΚΠΑΠΑ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, το ΠΕΑΚΙ, το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία, την 8η Ταξιαρχία Ηπείρου και τον Ερυθρό Σταυρό- Παράρτημα Ιωαννίνων. Ουσιαστική υπήρξε η υποστήριξη των επίσημων χορηγών της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Πρωταθλήματος καθώς και στην ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη.

Σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία του Πανευρωπαικού έπαιξαν φυσικά οι δεκάδες εθελοντές που προσέφεραν τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους, ανάμεσα στους οποίους και πάρα πολλοί μικροί και μεγάλοι αθλητές του Ν.Ο.Ι., αλλά και όλοι οι φίλαθλοι της Κωπηλασίας. Έλληνες και μη που στήριξαν με τη παρουσία τους στις κερίδες του ΠΕΑΚΙ την ίδια τη διοργάνωση και τη προσπάθεια των αθλητών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας!

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», την Πρόεδρο του, Κατερίνα Παναγοπούλου, αλλά και τη Συντονίστρια του Παραρτήματος Ιωαννίνων, Κατερίνα Μπότσιου, για την πολύτιμη οικονομική τους χορηγία.

Η κ. Κατερίνα Μπότσιου σε σύντομο χαιρετισμό της, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου για τις Ομοσπονδίες Κωπηλασίας που παρατέθηκε το βράδυ του Σαββατου  στο ξενοδοχείο «Epirus Palace», αναφερόμενη στη χορηγική συμβολή του σωματείου «Καλλιπάτειρα» για τη διοργάνωση των αγώνων τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι πανευρωπαϊκοί κωπηλατικοί αγώνες νέων είναι ένα μεγάλο γεγονός με ιδιαίτερους συμβολισμούς για τον ιστορικό και σημαντικό Δήμο Ιωαννίνων, αλλά και για ολόκληρη την Ήπειρο. Οι Γιαννιώτες, οι Ηπειρώτες, για πολλούς αιώνες διακρίθηκαν και διακρίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, για το αθλητικό, επειχειρηματικό και κοινωνικό τους ήθος. Αυτή η διοργάνωση αποτελεί και αναγνώριση της ιστορίας και των επιτευμάτων του τόπου μας, ο οποίος ήταν ανέκαθεν φιλόξενος για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *