13/06/2024
Όμιλοι

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για την κωπηλασίας από τον Όμιλο Ερετών

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Όμιλος Ερετών, διοργανώντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Υδάτινα μονοπάτια – Ιστορία και Πολιτισμός του αθλήματος της Κωπηλασίας». Η παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο στοχεύει στην προβολή του ναυταθλητισμού και συγκεκριμένα της σωματικής άσκησης μέσω της κωπηλασίας, θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ομίλου στον Πειραιά, την 15 Τρίτη Νοεμβρίου 2022, στις 11πμ.

Το δελτίο τύπου του ΟΕ:

«Υδάτινα μονοπάτια – Ιστορία και Πολιτισμός του αθλήματος της Κωπηλασίας»

Έχουμε την τιμή να σας καλέσουμε στην παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

«Υδάτινα μονοπάτια – Ιστορία και Πολιτισμός του αθλήματος της Κωπηλασίας» στις 15 Νοεμβρίου 2022, στις 11πμ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ερετών, στον Πειραιά.

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη ιστορία του Ομίλου Ερετών με πίστη και φίλαθλο πνεύμα, υπηρετούμε τις αξίες αυτού του σωματείου και με αγάπη προς τη νέα γενιά, ξεκινάμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Υδάτινα μονοπάτια – Ιστορία και Πολιτισμός του αθλήματος της Κωπηλασίας», το οποίο στοχεύει να προβάλλει τον ναυταθλητισμό, τη σωματική αγωγή μέσα από το άθλημα της κωπηλασίας -που έχει αναδείξει έως σήμερα 23 Ολυμπιονίκες και πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες-, και βέβαια το ίδιο το άθλημα, την κωπηλασία και τους πρωταγωνιστές της. Απώτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παρουσίαση ενός σημαντικού πολιτιστικού κεφαλαίου της αθλητικής ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας, του πρώτου οργανωμένου χώρου άθλησης, του Ομίλου Ερετών.

Σας καλούμε, λοιπόν, στην έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και θα ήταν τιμή μας να παραστείτε και να μοιραστούμε μαζί σας τους στόχους του Προγράμματος. Θα ήταν χαρά μας να σταθείτε αρωγοί και υποστηρικτές του Προγράμματος. Σε αυτό το ταξίδι κωπηλατούμε για τη διάδοση των αξιών του ναυταθλητισμού, του αθλήματος της κωπηλασίας, των Ολυμπιακών Αξιών με βασικούς υποστηρικτές την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος και τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά.

(Δ/νση Ομίλου Ερετών: Ακτή Μουτσοπούλου έναντι αρ.34, Λιμάνι Κανάρη στον Πειραιά, ΤΚ:18536)

 

Ο Πρόεδρος,

Κων/νος Λυμπερόπουλος