Αντίστροφη μέτρηση για την ώρα των τελικών στο Πανελλήνιο

Aντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του κυρίως πιάτου του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, που βρίσκεται ακόμη εν εξελίξει στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο της Καστοριάς.

Μετά από τις 21 σημερινές κούρσες, επαναληπτικές και ημιτελικές, οι αθλητές της κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων αναμένεται να παλέψουν το πρωί του Σαββάτου (08:55) για μια θέση στο πόντιουμ των 18 τελικών.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, με τους τελικούς της κατηγορίας των Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Την Κυριακή η αυλαία του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πέσει παραδοσιακά με τους τελικούς των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών βαρών.

Έφτασε ή ώρα για το κυρίως πιάτο, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που μπαίνει στην τελική του ευθεία το σαββατοκύριακο στην λίμνη της Καστοριάς.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων αρχικά οι οποίοι μετά από τις 21 σημερινές κούρσες επαναληπτικές και ημιτελικές που έγιναν κάτω από ιδανικές συνθήκες έδειξαν ότι αναμένονται μεγάλες μάχες το πρωί του Σαββάτου (08:55) για μια θέση στο βάθρο των 18 τελικών της κατηγορίας.

Άλλωστε τα αποτελέσματα της κατηγορίας αυτής θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τις ομάδες που το διεκδικούν.

Την Κυριακή η αυλαία του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πέσει παραδοσιακά με τους τελικούς των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών βαρών.

Σε Livestream όλοι οι τελικοί Σάββατο και Κυριακή

Υπενθυμίζεται ότι τόσο αύριο Σάββατο, όσο και την Κυριακή όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του καναλιού της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο Youtube, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της σελίδας της ΕΚΟΦΝΣ στο facebook.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής ΕΔΩ.

Αναλυτικά τοι ωρολόγιο πρόγραμμα του Σαββάτου με τους τελικούς της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων ΕΔΩ.