16/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Αννέτα Κυρίδου: «Η επιστολή της ΕΚΟΦΝΣ είναι ψευδής»

Μετά την αποκάλυψη του rowit.gr για την επιστολή που εστάλη από την ΕΚΟΦΝΣ προς το ΝΟΘ σχετικά με την υπόθεση λιποθυμίας της Αννέτας Κυρίδου, ακολούθησε και η δημόσια τοποθέτηση-διάψευση της ορθότητας των στοιχείων της από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Πιο συγκεκριμένα, η έμπειρη αθλήτρια διευκρινίζει με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής σημεία:
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να απαντήσω σε αυτή την επιστολή επίσημα. Ωστόσο από την στιγμή που υπάρχει αυτή η δημοσίευση θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η ιστορία που παρουσιάζεται είναι ψευδής.
– Το πρωί της Δευτέρας 6/7 έκανα προπόνηση στη βάρκα το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα (ΟΧΙ δεν ασκήθηκα ελαφρά στο γυμναστήριο).
– Το πρωί της Τρίτης 7/7 ενημέρωσα τον προπονητή για το πως νιώθω και με παρότρυνε να κάνω το τεστ, ώστε να δούμε το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Η πίεση μου πάρθηκε αφού τελείωσα το πρώτο σκέλος του ΤΕΣΤ από προπονητή. (ΟΧΙ η πίεση μου δεν πάρθηκε το πρωί πριν την προπόνηση).
– Ο γιατρός δεν βρισκόταν στο κωπηλατοδρόμιο (ΟΧΙ ο γιατρός δεν με συνόδευσε στο κέντρο υγείας).
-Όταν επέστρεψα από το κέντρο υγείας είχα μια συζήτηση με τον προπονητή ο οποίος με έδιωχνε από την εθνική ομάδα για να συνετίσω την μητέρα μου, ενώ ο γιατρός που μόλις είχε φτάσει στο κωπηλατοδρομιο, μου έλεγε ότι από την στιγμή που η μητέρα μου ζητάει επίσημη βεβαίωση για την υγεία μου είναι υποχρεωμένος να με πάει για περισσότερες εξετάσεις. Βρισκόμουν σε κατάσταση πανικού, ζήτησα συγνώμη και επέστρεψα στο δωμάτιο μου. Όταν ο γιατρός ήρθε να μου πει να φύγουμε για το νοσοκομείο τον ρώτησα αν είναι απαραίτητο, μου είπε ότι από την στιγμή που είναι υποχρεωμένος να απαντήσει επίσημα πρέπει να πάμε. Του ζήτησα αν μπορεί να περιμένει λίγο να ηρεμήσω, και μου είπε ότι θα φύγουμε σε μισή ώρα (ΟΧΙ δεν τέθηκε ποτέ θέμα αντίρρησης ούτε μου ζητήθηκε να υπογράψω κάποιο έγγραφο)
Εκπροσωπώ την εθνική ομάδα από το 2015 και πίστευα πως έχω να κάνω με ανθρώπους που μπορώ να θεωρώ οικογένεια μου. Θα ήθελα πολύ όλο αυτό να είναι ένα όνειρο ή ένα λάθος. Δυστυχώς όμως όπως λέει και ο Πλάτωνας. “ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΟΥΚ ΑΛΛΟ ΤΙ Η ΤΟΥ ΚΡΕΙΤΤΟΝΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ”.
– Το δίκαιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το συμφέρον του ισχυρού. Εύχομαι τουλάχιστον να σταλθεί άμεσα επιστολή διορθωμένη και αν θεωρούμαι ακατάλληλη για να εκπροσωπώ την εθνική ομάδα ας είναι για αληθείς λόγους.
Υ.Γ.1. Ας ενημερώσει κάποιος τον γιατρό ότι είμαι καλά και βγήκα από το νοσοκομείο, καθώς έφυγε από το νοσοκομείο γιατί παρεξηγήθηκε μαζί μου όταν τον ενημέρωσα για την ψευδή επιστολή. Έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί μου.
Υ. Γ. 2. Λογικά το μαξιλάρι σας σήμερα είναι μαλακό αφού έχετε καθαρή συνείδηση. Ευχαριστώ πολύ το rowit για το άρθρο του.