24/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Επιμορφωτική-ενημερωτική διημερίδα από τον Σ.Ε.Π.ΚΩ.

Σε μια προσπάθεια περαιτέρω επιμόρφωσης και ενημέρωσης των συναδέλφων του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας (Σ.Ε.Π.ΚΩ.) ανακοίνωσε διαδικτυακή σεμιναριακή διημερίδα, με θέμα την ρύθμιση των σκαφών τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά κουπιά, το Σαββατοκύριακο 1 &  2 Απριλίου.

Την πρώτη ημέρα ο κ. Σάκης Αθανασιάδης θα μιλήσει για τα μεγάλα κουπιά, ενώ τη δεύτερη ο κ. Τόλης Παλαιοπάνος θα αναφερθεί στα μικρά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διημερίδα θα γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Π.ΚΩ.:

O Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας (Σ.Ε.Π.ΚΩ.) πραγματοποιεί την πρώτη του προσπάθεια για επιμόρφωση – ενημέρωση συναδέλφων προπονητών κωπηλασίας το Σάββατο και την Κυριακή 1 &  2 Απριλίου στο αντικείμενο της ρύθμισης σκαφών σε μεγάλα και μικρά κουπιά αντίστοιχα. Η όλη διαδικασία θα γίνει διαδικτυακά από τους συναδέλφους κους Σ. Αθανασιάδη (στα μεγάλα  κουπιά το Σάββατο) και Τ. Παλαιοπάνο (στα μικρά κουπιά την Κυριακή). Οι λεπτομέρειες της όλης διαδικασίας θα γνωστοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

 Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.ΚΩ ελπίζει να έχει θετικά αποτελέσματα η προαναφερόμενη ενημερωτική – επιμορφωτική 2ημερίδα. Θα υπάρξει οπωσδήποτε και συνέχεια στο κοντινό μέλλον επιμορφωτικές ημερίδες σε θέματα επιστημονικού και όχι μόνον ενδιαφέροντος τα οποία στόχο θα έχουν να βελτιώνουν το επίπεδο των μελών του.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.ΚΩ. απευθύνετε δια του παρόντος σε όλους τους Συναδέλφους προπονητές Κωπηλασίας να πλησιάσουν τον σύλλογό και να γίνουν μέλη. Πιστεύουμε ότι δουλεύουμε τόσο πολύ και μας αξίζουν πολλά.

Έχουμε να οργανώσουμε αρκετά πράγματα στην δουλειά μας τα οποία πρέπει να τα καταγράψουμε, να τα κατατάξουμε και να αρχίσουμε να τα δρομολογούμε. Για να γίνει όμως αυτό όλοι μας πρέπει να “βάλουμε χέρι”, γίνετε μέλη στον επαγγελματικό μας σύλλογο και ενισχύστε με την συμμετοχή σας.

Σημειώνεται ότι, όσοι προπονητές κωπηλασίας δεν έχουν γίνει ακόμη τακτικά μέλη στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας (Σ.Ε.Π.ΚΩ.). μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλλουν την αίτηση τους στο: sepkorowing@gmail.com. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό έγγραφο.