16/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Επίσκεψη Βασίλη Πολύμερου στην Εθνική ομάδα στο Σχινιά

Τα μέλη της εθνικής ομάδας, τα οποία εν μέσω εορτών προετοιμάζονται πυρετωδώς για την προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης και το Παγκόσμιο Κύπελλο επισκέφτηκε σήμερα ο έφορος Εθνικών ομάδων, Βασίλης Πολύμερος.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατδρομίου του Σχινιά, ούτε ώστε να προσφέρει στους αθλητές και τους προπονητές της γαλανόλευκης από ένα πασχαλινό τσουρέκι και μια λαμπάδα. Παράλληλα τους μετέφερε τις ευχές για Καλή Ανάσταση και καλή δύναμη εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Τους αθλητές και τους προπονητές που παραμένουν αυτές τις άγιες μέρες στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της τελευταίας προολυμπιακής ρεγκάτας στη Λουκέρνη και το Παγκόσμιο Κύπελλο επισκέφτηκε σήμερα λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου ο έφορος Εθνικών ομάδων Βασίλης Πολύμερος.

Προσφέροντας συμβολικά στον καθένα από ένα πασχαλινό τσουρέκι και μια λαμπάδα ο Βασίλης Πολύμερος μετέφερε τις ευχές για Καλή Ανάσταση και καλή δύναμη εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ ενώ τόνισε ότι η σκέψη όλων είναι κοντά τους για τις δύσκολες αυτές ώρες που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους προκειμένου να δουλέψουν ώστε να φτάσουν στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο των αθλητών στο ΔΣ τον Στέφανο Ντούσκο που επίσης βρίσκεται για προετοιμασία στο Σχοινιά και του ζήτησε να μεταφέρει και προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τις προσωπικές του ευχές και τις ευχές όλης της κωπηλατικής οικογένειας για το Άγιο Πάσχα καθώς και την ευγνωμοσύνη του για τις προσπάθειες τους να τιμήσουν το άθλημα και την Ελλάδα θυσιάζοντας τις οικογενειακές στιγμές που ζουν όλοι οι Έλληνες αυτές τις μέρες.

Οι αθλητές που συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα κάνουν Ανάσταση μέσα στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο είναι οι: Αννέτα Κυρίδου, Κυρίδου Μαρία, Χριστίνα Μπούρμπου, Ευαγγελία Αναστασιάδου, Ζωή Φίτσιου, Γιάννης Καλανδαρίδης, Ζήσης Μπουκουβάλας, Παύλος Φαΐτας, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Στέφανος Ντούσκος και οι προπονητές Τζάνι Ποστιλιόνε, Τόλης Παλαιοπάνος, Γιώργος Φώτου καθώς και ο κωπηλάτης της Kύπρου Αλέξανδρος Ζησιμίδης.