19/04/2024
Όμιλοι

Το νέο του ΔΣ εξέλεξε ο Όμιλος Ερετών

Στην εκλογή του νέου του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε ο Όμιλος Ερετών, κατά την διάρκεια της 178η Γενικής Συνέλευσης του, που πραγματοποιήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή την Κυριακή 11/04/21.

Ακολουθεί το λεπτομερές δελτίο τύπου του ΟΕ:

Την Κυριακή 11/04/21, πραγματοποιήθηκε η 178η Γ.Σ. του Ομίλου Ερετών, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, η Γενική Συνέλευση και ακολούθως οι αρχαιρεσίες, διεξήχθησαν με Τηλεδιάσκεψη και με Ηλεκτρονική Ψηφοφορία αντίστοιχα.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συνεδρίασε αυθημερόν και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Σπύρος Σπυρίδων,

Αντιπρόεδρος: Σταύρος Παρίσης,

Γενικός Γραμματέας: Κων/νος Λυμπερόπουλος,

Ειδικός Γραμματέας: Εμμανουέλα Φαγογένη,

Ταμίας: Χαράλαμπος Βλάχος,

Γενικός Έφορος: Κων/νος Πρεάρης,

Έφορος Κωπηλασίας: Ιωάννης Μαραγκός,

Έφορος Υλικού: Μιχαήλ Σερέτης,

Έφορος Εγκαταστάσεων: Δανιήλ Περπερόπουλος,

Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ανδρονίκη Μανατάκη,

Έφορος Εντευκτηρίου: Αλεξάνδρα Μαργαρώνη

Ευχή όλων αλλά και ο μεγάλος στόχος του νέου Δ.Σ., είναι η καθιέρωση του Ομίλου στις κορυφαίες θέσεις πανελληνίως, η επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων και η επίτευξη σημαντικών στόχων που θα εξασφαλίσουν το μέλλον και το χαρακτήρα του ιστορικού μας σωματείου.

Η στελέχωση του νέου ΔΣ με ανθρώπους που προέρχονται από τα σπλάχνα του Ομίλου αλλά και η εκλογή του νέου προέδρου κου Σπύρου Σπυρίδωνα, δημιουργούν  προσδοκίες και αισιοδοξία.

Το νέο ΔΣ, ευχαριστεί το απερχόμενο και καλεί τα μέλη, τους φίλους και  τους αθλητές του, να στηρίξουν τη νέα διοίκηση στην κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε την Κυριακή 11 Απριλίου 2021.

Ακολουθεί η δήλωση του νέου προέδρου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ιστορικού μας Ομίλου για την τιμή που μας επεφύλαξαν και να υποσχεθώ ότι το νέο Δ.Σ με απόλυτη σύμπνοια θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιο της ιστορίας του μεγάλου κωπηλατικού συλλόγου του Πειραιά μας και να υπηρετήσει μέσα από το ευγενές άθλημα της κωπηλασίας, τις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Γνωρίζουμε ότι οι καιροί δεν συμμαχούν ώστε να διευκολυνθεί η προσπάθειά μας, κάτι που δεν μας αποθαρρύνει,  αλλά αντίθετα δρα ως  πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε  στόχους αντάξιους του κωπηλατικούς μας συλλόγου που έκλεισε τα 135 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην Πειραϊκή κοινωνία»