15/07/2024
Όμιλοι

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση του ΝΟΚΑΤ

Με σκοπό να συζητηθούν τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, το ΔΣ του ομίλου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα  λάβει χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στις εγκαταστάσεις του στη Παραλία Πιερίας (τέρμα οδού Αγίου Νικολάου).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  είναι τα εξής:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Γραμματείας.
  2. Κατάθεση και έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚΑΤ:

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την 19η Αυγούστου 2020 (Πρακτικό 12ο, 1ο θέμα ημερήσιας διάταξης) και σύμφωνα με το καταστατικό του Ομίλου και τη σχετική νομοθεσία, καλούνται τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί, την 13η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Παραλία Πιερίας (τέρμα οδού Αγίου Νικολάου).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αυτής της Γενικής Συνέλευσης είναι τα ακόλουθα:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Γραμματείας.
  2. Κατάθεση και έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η εν λόγω Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Στην περίπτωση αυτή η ΓΣ θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Για τη διευκόλυνση των μελών και σύμφωνα με το καταστατικό δικαίωμα παρουσίας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν τα μέλη που τυγχάνουν ταμειακώς τακτοποιημένα.

Τα παριστάμενα μέλη θα πρέπει να φορούν μάσκα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ σε περίπτωση επιβολής εκτάκτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής της Γενικής Συνέλευσης.