25/03/2023
Όμιλοι

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στο περιθώριο του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, τελέστηκε  η Γενική Συνέλευση, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά, στην οποία τέθηκαν επί τάπητος και ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του 2019.

Συνολικά, τα 26 από τα 29 σωματεία-μέλη της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που έδωσαν το παρών ψήφισαν ομόφωνα τους τρεις νέους κανονισμούς τον Πειθαρχικό, της Κλειστής κωπηλασίας και του Beach Sprint της παράκτιας.

Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23 στα Γιάννενα τον Σεπτέμβριο του 2019, καθώς και για την ελληνική συμμετοχή στους Παράκτιους Μεσογειακούς της Πάτρας τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Κλείνοντας, έγινε αναφορά για τον προγραμματισμό της περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Ωστόσο, το σώμα της συνέλευσης συμφώνησε ότι θα περιμένει τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές για να καταθέσει τις προτάσεις του.

18 μεγάλοι τελικοί στο πρόγραμμα του Σαββάτου 

Η αυλαία της τρίτης μέρας του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος έπεσε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής με τη πραγματοποίηση 6 επαναληπτικών αγώνων της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων. Τα αποτελέσματα τους βρίσκονται ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 07:00 με τέσσερις ημιτελικούς της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων. Επιπλέον, στις 08:55 θα διεξαχθούν οι τελικοί των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών Κάτω των 23. Μάλιστα, οι 6 εξ αυτών είναι μικροί τελικοί ενώ οι 18 μεγάλοι. Οι κούρσες θα ολοκληρωθούν στη 13:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ