ΟΕΑ-ΝΑΒ: «Εξαιρετική η ομάδα στο Μαυροχώρι»

Αρκετά ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση των μικρών αθλητών-τριών του ΟΕΑ-ΝΑΒ στους 2ους Aγώνες της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης (31 /08 και 01/09), στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Οι λιλιπούτειοι κωπηλάτες-τριες του βολιώτικου σωματείου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπορεί να μην επιτεύχθη μια θέση στο βάθρο, όμως αποκόμησαν μια πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική δημοσίευση στον ιστότοπο του ομίλου:

Δυναμική η εμφάνιση των μικρών αθλητών-τριών μας στην 12η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης 31 /08 και 1 Σεπτέμβρη 2019 στο Μαυροχώρι Καστοριάς!

Οι μικροί αρχάριοι κωπηλάτες και κωπηλάτριες του ΟΕΑ ΝΑΒ, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις στο κουπί, αγωνιζόμενοι για μια θέση στο βάθρο, η οποία δεν ήρθε αλλά, πρόσθεσε πολύτιμη εμπειρία στους εκολαμπτόμενους αθλητές! Απόλαυσαν το αγώνα και τον ανταγωνισμό της κούρσας δίνοντας  υποσχέσεις για υψηλές κατακτήσεις σε μελλοντικές αναμετρήσεις!

Οι γονείς  και οι φίλοι του αθλήματος ,από την ακτή, χειροκρότησαν δυνατά τους μικρούς αθλητές για την εμφάνισή τους ,τους συνεχάρηκαν για τις επιτυχίες τους δίνοντας και τα συγχαρητήριά τους στους προπονητές-τριες τους οι οποίοι ακάματοι στηρίζουν τέτοιες αποστολές που προσθέτουν μικρά-μικρά λιθαράκια εμπειρίας στους νεόκοπους αθλητές!

Πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου “Αργοναύτες” διοργάνωσε την 2η φάση της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στην ακτή των εγκαταστάσεων του στην όμορφη λίμνη της Ορεστιάδας το Σάββατο 31 και την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2019!