03/06/2023
Διάφορα

Ο Όμιλος Ευρωκλινική πολύτιμος χορηγός υγείας της ΕΣΟΑ

Έναν σημαντικό συμπαραστάτη απέκτησε η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς  ο Όμιλος Ευρωκλινικής ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Νοσοκομειακούς Ομίλους της Ελλάδας αποτελεί εδώ και λίγες μέρες τον νέο μεγάλο χορηγό της.

Η ανακοίνωση της ΕΣΟΑ:

Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και ο Όμιλος Ευρωκλινικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την έμπρακτη αρωγή των αθλητών που αποτελούν τους πρεσβευτές της πατρίδας μας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

 

Πιο αναλυτικά, ο Όμιλος Ευρωκλινικής ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Νοσοκομειακούς Ομίλους της Ελλάδας απαρτιζόμενος από κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό και συνεργάτες ιατρούς, αποτελεί πλέον το νέο μεγάλο χορηγό υγείας του συλλογικού φορέα όλων των Olympians Αθλητών της Ελλάδας, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Επιπλέον οι δύο φορείς θα συνεργάζονται στο εξής από κοινού σε δράσεις που προάγουν την υγεία σε όλη την επικράτεια, ενώ θα κάνουν παρεμβάσεις που αφορούν όλη την κοινωνία. Ήδη η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) συμμετείχε με εκπροσώπους της, την Olympian της Ιστιοπλοΐας κα Σοφία Μπεκατώρου ΟLY και τη διακεκριμένη αθλήτρια Καλαθοσφαίρισης και συνεργάτιδα της Ένωσης κα Σταυρούλα Γκρίτζαλη,στην Ημερίδα  που διοργάνωσε ο Όμιλος Ευρωκλινικής για την «Έμφυλη Βία» την 01/12/2022, από την οποία εξήχθησαν σημαντικές ειδήσεις, ενημερώσεις, συμπεράσματα και αποτελέσματα.

 

Κατά την συνάντηση των στελεχών του Ομίλου της Ευρωκλινικής και της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ και Olympian της Υδατοσφαίρισης κα Βούλα Κοζομπόλη OLYσημείωσε: «Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου Ελλήνων Olympians θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο της Ευρωκλινικής που στέκεται δίπλα τόσο στο έργο της Ένωσής μας, όσο και στην προσπάθεια όλων των αθλητών που αγωνίστηκαν και θα αγωνιστούν και στο μέλλον στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η υποστήριξη που μας παρέχει ο κορυφαίος αυτός νοσοκομειακός όμιλος αναδεικνύει την κοινωνική του ευαισθητοποίηση και την ταύτισή του με τις πανανθρώπινες αξίες που το Ολυμπιακό Κίνημα πρεσβεύει».

Από πλευράς του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρήςδήλωσε: «Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στηρίζει διαχρονικά τον ελληνικό Αθλητισμό. Θεωρούμε ότι εκτός από τιμή μας, είναι και υποχρέωσή μας να προσφέρουμε το μέγιστο που μπορούμε από την πλευρά μας, στηρίζοντας υγειονομικά αυτούς τους αθλητές, οι οποίοι δόξασαν με τις επιδόσεις και τις συμμετοχές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες τη χώρα μας και οι οποίοι συνεχίζουν ακόμα και σήμερα με το έργο και τη στάση τους να αναδεικνύουν τις αξίες του Αθλητισμού και της Ανθρωπιάς»