ΝΟΛ: Και εγένετο… “Ναυταθλητικό Κέντρο Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας Παναγιώτη Μαγδανή”

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/8 η ονοματοδοσία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου σε “Ναυταθλητικό Κέντρο Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας Παναγιώτη Μαγδανή”, ως απόδοση τιμής τιμής και ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του δις Ολυμπιονίκη του νησιώτικου σωματείου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, καθώς και πληθώρα κόσμου και αθλητών. Παράλληλα, παράγοντες της ΕΚΟΦΝΣ εξήραν την προσφορά του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο άθλημα, μέσω διαδικτυακών τους δηλώσεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο νυν Πρόεδρος του ΝΟΛ κ. Λυτσάκης και ο πρώην πρόεδρος κ. Σκαμάκη διέπραξαν μαζί τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας, στην είσοδο του ομίλου.

Με φανερή τη συναισθηματική φόρτιση, το τιμώμενο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Μαγδανής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και στάθηκε ιδιαίτερα τόσο στην αρωγή του Ιωάννη Λιτσάκη στην εξέλιξη της καριέρας του, όσο και στην στήριξη που είχε από τους γονείς του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου σχετικά με την σημαντική ονοματοδοσία των ναυταθλητικών του εγκαταστάσεων: