23/02/2024
Όμιλοι

Mεγάλη κινητικότητα στις εξελίξεις του ΝΟΜ

Με μεγάλη κινητικότητα κύλησαν οι εξελίξεις το Σαββατοκύριακο (15-16/02) αυτό, στον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης.

Το Σάββατο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του νησιώτικου ομίλου ένας εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών της κατηγορίας Ανάπτυξης, ο Βασίλης Τζανίνης. Οι αθλητές του νησιώτικου σωματείου πραγματοποίησαν υπό την επίβλεψη του, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τεστ.

 

 

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, έλαβε χώρα η χοροεσπερίδα του ΝΟΜ και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Κατά την ίδια τελετή πραγματοποιήθηκε και η απονομή των αναμνηστικών στους αθλητές, οι οποίο διέπρεψαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και στο Βαλκανικό.

 

 

Τέλος, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και με το πέρας αυτής υλοποιήθηκαν οι εκλογές, για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ ο κ. Βασίλης Τζανίνης μέλος της προπονητικής ομάδας για τους αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Τα αποτελέσματα στα τεστ που έκαναν οι αθλητές ήταν πολύ ενθαρρυντικά για την εξέλιξη τους και την μέχρι τώρα επίτευξη των αθλητικών τους στόχων.  Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες να συνεχίσουν τη προσπάθεια, καθώς με αυτό τον τρόπο έρχεται και η καλύτερη ανταμοιβή.

Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του ΝΟΜ, όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας αλλά και η απονομή αναμνηστικών στους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο ΔΣ.  Θα ακολουθήσει συνεδρίαση του υπό σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκλεγέντες θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ του ΝΟΜ.