20/05/2024
Όμιλοι

Με 4 Καστοριανούς αθλητές το βαλκανικό

Σπουδαία νέα επιφύλασσαν για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς οι προκρίσεις για το Βαλκανικό πρωτάθλημα, οι οποίες διεξήχθησαν στην λίμνη της ομώνυμης πόλης το Σαββατοκύριακο. Για την εν λόγω διοργάνωση, η οποία θα γίνει στις 14-15 Σεπτεμβρίου στοΒελιγράδι, της Σερβίας κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να ενταχθούν στις επιλογές της εθνικής τρεις Καστοριανοί αθλητές συν την συμμετοχή της Ευαγγγελίας Αναστασιάδου. Οπως αναφέρει ο μακεδονικός σύλλογος, οι υπόλλοιποι αθλητές είναι οι: Μιχαλόπουλος Άγγελος, Νάτσιουλα Στέλλα και Φωτιάδης Άρης.

 Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ομίλου:

Μία απίστευτα μεγάλη επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς έφεραν οι χθεσινοί αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον κωπηλατικό στίβο του ΔΗ.ΝΑ.Κ. Με τη συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών από όλη την Ελλάδα, καθώς και 4 αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, το ιστορικό σωματείο κατόρθωσε να έχει 3 αθλητές στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας, που σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της Ευαγγελίας Αναστασιάδου, φτάνει τον αριθμό των αθλητών του Ομίλου που βρίσκονται στην Εθνική Ομάδα στους 4.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα , που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι 14 και 15 Σεπτεμβρίου, είναι οι εξής:

Αναστασιάδου Ευαγγελία, Μιχαλόπουλος Άγγελος, Νάτσιουλα Στέλλα και Φωτιάδης Άρης.

Ταυτόχρονα μια ανάσα από την πόρτα της Εθνικής Ομάδας βρέθηκε ένας ακόμα αθλητής του Ν.Ο.Κ. ο Κωστής Χρήστου, ο οποίος με εντυπωσιακές εμφανίσεις στους διαδοχικούς αγώνες που διεξήχθησαν το πρωινό της Κυριακής, στον μεγάλο τελικό που κατάφερε να βρεθεί, έμεινε μόνο για μία θέση εκτός Εθνικής Ομάδας, έχοντας απίστευτα μεγάλο ανταγωνισμό, από κορυφαίους αθλητές όλης της χώρας. Η προσπάθειά του ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και η είσοδος στην Εθνική Ομάδα χάθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Οι 4 αθλητές και αθλήτριες μέλη της Εθνικής Ομάδας πλέον, συμμετέχουν ήδη από την Κυριακή στην Καστοριά σε κοινόβιο προετοιμασίας για τους αγώνες της Σερβίας, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι.

Η διοίκηση του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί ολόθερμα και τους 4 αθλητές και αθλήτριες που είναι πλέον μέλη της Εθνικής Ομάδας, αλλά και τον Κωστή Χρήστου για την απίστευτα καλή εμφάνιση που έκανε, και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία κι επιτυχίες στην αθλητική τους σταδιοδρομία. Τα καλύτερα έρχονται κι ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς κλείνει την αγωνιστική χρονιά με φανερά θετικό πρόσημο. Ούτε ο ποιο αισιόδοξος φίλος του Ομίλου πέρσι τέτοιο καιρό δε θα μπορούσε να φανταστεί τον Ν.Ο.Κ. στην 7η θέση των μεταλλίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και με 4 αθλητές κι αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα.  Κι όμως, αυτό το επίτευγμα είναι πραγματικότητα και γι’ αυτό αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στους προπονητές του Ομίλου, στους αθλητές, τους γονείς των αθλητών, τους φίλους του Ομίλου, τους χορηγούς του και γενικά όλους τους ανθρώπους οι οποίοι πίστεψαν στο όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Όλη η ομάδα, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο, γιατί η παρουσία τους σε όλα τα επίπεδα κοσμεί το σωματείο κι αποδεικνύει το πόσο σπουδαία δουλειά γίνεται στον οργανισμό αυτό. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς αποτελεί το μοναδικό σωματείο της πόλης στο οποίο ένα παιδί μπορεί να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο κι έχει κάνει την Καστοριά γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Οι πόρτες του Ομίλου είναι ανοικτές για όλα τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με ένα άθλημα που προσφέρει ίσως την πληρέστερη εκγύμναση από οποιοδήποτε άλλο άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να έχει επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο, εφόσον το επιθυμεί. Το ιστορικότερο σωματείο της πόλης σας περιμένει για να γίνουν οι επιτυχίες ακόμα περισσότερες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *