25/03/2023
Όμιλοι

Έπεσε η αυλαία των ναυταθλητικών εκδηλώσεων του Ι.Ο.Θ.

Έπεσε η αυλαία των ναυταθλητικών εκδηλώσεων του ΙΟΘ, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Θερμαϊκό κόλπο το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου, αλλά και την Κυριακή 15. Το πρόγραμμα άρχισε (7-8/09) με τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες «Ελευθέρια 2019» στη μνήμη του Αντώνη Ηπειρώτη. Ενώ έληξε με τους «Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας Δ.Ε.Θ.» την περασμένη Κυριακή (15/09). Οι 127 κωπηλάτες και οι 70 ιστιοπλόοι από 7 ομίλους της Βορείου Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λάτρεις των ναυτικών αθλημάτων.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Ι.Ο.Θ.:

Το Σαββατοκύριακο 7, 8 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 διεξήχθησαν στον κόλπο του Θερμαϊκού οι ναυταθλητικές εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2019» στη μνήμη του Αντώνη Ηπειρώτη και οι «Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας Δ.Ε.Θ.».

Οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στο παραλιακό μέτωπο της Νέας παραλίας, τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών του ομίλου μας στην ιστιοπλοΐα και στην κωπηλασία (σε θαλάσσιο στίβο και σε κωπηλατικά εργόμετρα).

Συνολικά 70 ιστιοπλόοι και 127 κωπηλάτες από 7 ομίλους της Βόρειου Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους περιπατητές της παραλίας.

Τις απονομές των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Άγγελος Χαριστέας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Αρχοντή και Γιώργος Ορφανός.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το Ε.Β.Ε.Θ.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συναδέλφους στα ΜΜΕ για την κάλυψη- προβολή των αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *