17/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Αυλαία με δύσκολες καιρικές συνθήκες στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η και τελευταία μέρα της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διοργάνωσε ο ΝΑΟ Σούδας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τους έντονους ανέμους που επικρατούσαν στον κόλπο της κρητικής κωμόπολης.

Μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας οι τρεις τελευταίοι τελικοί της Κυριακής έγιναν στα κωπηλατικά εργόμετρα.

Τον τίτλο του πολυνίκη για την 1η φετινή Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης μοιράστηκαν ο οικοδεσπότης όμιλος ΝΑΟ Σούδας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, με 2 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια εκατέρωθεν.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΝΦΣ:

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τους πολύ δυνατούς ανέμους που επικράτησαν στο κόλπο της Σούδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 2η και τελευταία μέρα της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διοργάνωσε ο ΝΑΟ Σούδας υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Ενδεικτικό των δύσκολων καιρικών συνθηκών η πραγματοποίηση των τριών τελευταίων τελικών της Κυριακής στα εργόμετρα προκειμένου να μην κινδυνεύσουν με κάποιο ατύχημα οι νεαροί και νεαρές κωπηλάτες και κωπηλάτριες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής ΕΔΩ

Πολυνίκες της 1ης φετινής Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης ο τοπικός ΝΑΟ Σούδας και ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Θεσσαλονίκης που κατέκτησαν από 2 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια . Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων ΕΔΩ