24/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες Παράκτια Κωπηλασία HOT

Πρεμιέρα για την γαλανόλευκη στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Άνοιξε σήμερα Κυριακή η αυλαία των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στο Ηράκλειο της Κρήτης, με την Ελλάδα να δίνει το παρών στα αγωνίσματα του Beach Sprint που γίνονται στην παραλία του Καρτερού.

Κατά την πρεμιέρα της διοργάνωσης τα “ελληνικά κουπιά” πέτυχαν δυο νίκες και τρείς ήττες.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με δυο νίκες και τρείς ήττες ξεκίνησαν τα ελληνικά πληρώματα τις προσπάθειές τους στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που ξεκινήσαν τη Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης στα αγωνίσματα Beach Sprint που διεξάγονται στην παραλία του Καρτερού.

Η Ειρήνη Βαρελοπούλου στον time trial του μονού σκιφ νίκησε την Ελ Αλαουί από το Μαρόκο και τη Δευτέρα θα αγωνιστεί στον προημιτελικό με αντίπαλο την Ιταλίδα Κοζαρίνι.

Νίκη και στο διπλό των ανδρών όπου οι Μιχάλης Καλέντζης-Κωνσταντίνος Ζιντιρίδης νίκησαν το πλήρωμα της Αλγερίας και το πρωί της Δευτέρας θα αγωνιστούν στον προημιτελικό με την Αλγερία για μια θέση στον ημιτελικό.

Ωστόσο και τα υπόλοιπα ελληνικά πληρώματα συνεχίζουν παρά τις ήττες τους. Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Μιναδάκης έχασε στο μονό από τον Γάλλο Νοϊρό και στον επαναληπτικό της Δευτέρας θα συναντήσει τον Σέρμπι από τη Μάλτα.

Ήττα και για το διπλό των γυναικών όπου οι Νίκη Ιωάννου-Ελένη Βαρελοπούλου έχασαν από το πλήρωμα της Γαλλίας και θα αντιμετωπίσουν την Κροατία στον προημιτελικό.

Τέλος στην μεικτή σκυταλοδρομία η Ελληνική ομάδα έχασε από την Κροατία και θα αντιμετωπίσει την Τυνησία στον προημιτελικό που έχει προγραμματιστεί κι αυτός για τη Δευτέρα.