25/03/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες Διάφορα

Βράβευση για Ντούσκο και Ποστιλιόνε στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Μια ακόμη διάκριση για τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκυο Στέφανο Ντούσκο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Τζάνι Ποστιλιόνε. Ο γιαννίωτης πρωταθλητής και ο Ναπολιτάνος τεχνικός παρευρέθηκαν σήμερα στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που διοργανώθηκε στο Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, και τιμήθηκαν για την σπουδαία επιτυχία που πέτυχαν τον Ιούλιο στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Στην εν λόγω εκδήλωση τους συνόδεψε ο δις ολυμπιονίκης και έφορος Εθνικός ομάδων της ΕΚΟΦΝΣ, Βασίλης Πολύμερος.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Μια ακόμη βράβευση για τον Στέφανο Ντούσκο και τον ομοσπονδιακό προπονητή. Σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και ο προπονητής του βρέθηκαν προσκεκλημένοι του Υπουργείου Παιδείας σε εκδήλωση στο Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας συνοδευόμενοι από τον δις Ολυμπιονίκη και έφορο Εθνικών ομάδων της ΕΚΟΦΝΣ Βασίλη Πολύμερο όπου και τιμήθηκαν για την επιτυχία το περασμένο Ιούλιο.

Παρόντες μέλη της ασημένιας Ολυμπιακής ομάδας πόλο και παραολυμπιονίκες όπου μίλησαν στα παιδιά δημοτικών σχολείων, έπαιξαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές και θαυμάστριες τους.

Σε σχολεία όλης της Ελλάδας η Κωπηλασία

Πολλά επίσης σωματεία με πλούσια δράση στη κωπηλασία όπως ο Όμιλος ερετών, ο ΝΑΟ Κέρκυρας, ο ΕΝΟΑ και η “Δημητριάς” επισκέφτηκαν με αθλητές τους σχολεία στις περιοχές που εδρεύουν και παρουσίασαν το άθλημα στους μαθητές που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.