28/09/2023
Όμιλοι

Τρια μετάλλια για το ΝΟΓ στη Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με τους καλύτερους οιωνούς κύλησε η αγωνιστική δράση για τα κουπιά του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών το τελευταία διάστημα. Την στιγμή που η πρωταθλήτρια του Ευαγγελία Φράγκου κατακτούσε την κορυφή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23, η ομάδα της ανάπτυξης του μακεδονικού σωματείου επέστρεφε από το 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης του Μαυροχωρίου Καστοριάς με τρια μετάλλια στις αποσκευές της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟ Γιαννιτσών:

Ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου κατακτάει την κορυφή της Ευρώπης η Αναπτυξιακη Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών επιστρέφει από την 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροχωρι Καστοριάς 4-5 Σεπτέμβριου.

Με συγκομιδή τριών μεταλλίων στους τρεις μεγάλους τελικούς ολοκληρώθηκε η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μουρατίδου Λίλα και Κιοσελάκη Εύα στο 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Τουμπουλίδης Γιώργος στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων (γεννηθέντες το 2009).

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Καλαιτζή Παναγιώτα στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων ενώ η Μαρία Χοντου τερμάτισε στην 6η θέση.

Τέλος, στο 2Χ Αρχαρίων Παίδων οι Σπυριδης Ναπολέων και Τσαγαλας Λευτέρης τερμάτισαν 2οι στο μικρό τελικό.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του για την επιτυχία τους καθώς και τους προπονητές Ασπρογερακα Σπύρο και Τσαλικίδη Βασίλη που βρίσκονται συνέχεια δίπλα στους νεαρούς αθλητές στα πρώτα αυτά κωπηλατικα βήματα. Με την σωστή καθοδήγηση τους και έχοντας σαν πρότυπο της πρωταθλήτρια μας Ευαγγελία Φράγκου μπορούν να έχουν ανάλογες διακρίσεις.
Συγχαρητήρια ΝΟΓ μας κάνεις πολύ περήφανους…