24/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Τουλάχιστον οχτώ ελληνικά πληρώματα στους τελικούς

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, το οποίο διεξάγεται στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, με  δυο ακόμη ελληνικές βάρκες να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελκούς . Με αυτή την εξέλιξη πλέον η Ελλάδα αναμένεται να κατέβει με 8 πληρώματα στους 22 τελικούς της Κυριακής. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γίνουν εννέα αφού απομένει ακόμη ένας ημιτελκός για το πρωί της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά στις έξι ελληνικές βάρκες που πέρασαν το πρωί προστέθηκαν το διπλό σκιφ ελ. βαρών των Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζή, οι οποίο έλαβαν τη 1η θέση στον επαναληπτικό, αλλά και το αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών των Βαρβέρη-Βαρελοπούλου, οι οποίες έλαβαν την 4η θέση στο δικό τους επαναληπτικό. 

Από την άλλη, στο μικρό τελικό θα λάβει μέρος η ελληνική τετράκωπος άνευ με τους Τζουμέζη-Ζωγράφο-Παλαιοπάνο Λ.-Λαπίκωφ, οι οποίοι τερμάτισαν 3οι στον επαναληπτικό. Ωστόσο, το διπλό σκιφ που αποτελείται από τους εφήβους Μπαρούτα– Στασινό τερμάτισε 5οστο ρεπεσάζ.

Εν τέλει, το πρωί της Κυριακής στις 09:00 η Ευαγγελία Αναστασιάδου θα λάβει μέρος στον ημιτελικό του σκιφ ελ. βαρών, με κύριο σκοπό να βρεθεί στα 6 καλύτερα πληρώματα της Ευρώπης.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 09:00 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς Β΄και Γ΄. Μετέπειτα, οι μεγάλοι τελικοί θα ξεκινήσουν στις 10:17 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15:30. Εν τω μεταξύ, θα γίνει απευθείας μετάδοση μέσω της ΕΡΤ Play3. Ενώ τη Δευτέρα στις 19.00 θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ Sports. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *