20/05/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Το σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου οι Αγώνες Αξιολόγησης

Την διεξαγωγή Αγώνων Αξιολόγησης, το σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ανακοίνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Από τις εν λόγω δοκιμασίες όπου και θα συμμετάσχουν 123 αθλητές και αθλήτριες θα προκύψει η στελέχωση της εθνικής ομάδας για τις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με τη συμμετοχή 123 αθλητών κι αθλητριών από όλη την Ελλάδα θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι Αγώνες Αξιολόγησης Απριλίου για τη στελέχωση των Εθνικών ομάδων.

Για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς προπονητές είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού τεστ covid-19 σύμφωνα με τα αυστηρά επιδημιολογικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Από τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνει η επιλογή των αθλητών κι αθλητριών της κατηγορίας Κάτω των 23 ετών που θα κληθούν να συμμετάσχουν στο προπονητικό κοινόβιο προετοιμασίας του Ιουνίου για τις Δοκιμασίες Χρόνου της συγκεκριμένης κατηγορίας όπου και θα γίνει η τελική επιλογή για τις διεθνείς διοργανώσεις της κατηγορίας.

Επίσης θα επιλεχθούν οι αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που θα κληθούν στο προπονητικό κοινόβιο (19-25 Απριλίου) ενόψει της προετοιμασίας τους για την τελική προολυμπιακή ρεγκάτα Πρόκρισης που θα πραγματοποιηθεί στη Λουκέρνη (15-17/5).

Η συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 16/4 στις 19:00.