03/10/2023
Όμιλοι

Το “αντίο” του ΝΟΜΑΥ στον Φίλιππο Πετσάλνικο

Φτωχότερος είναι εδώ και λίγα εικοστετράωρα ο πολικός χώρος, καθώς ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος απιεβίωσε σε ηλικία 70 ετών. Ο άλλοτε βουλευτής Καστοριάς του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο για τον τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου. Όντως, ιδρυτικός μέλος του συλλόγου συνέβαλε τα μέγιστα στο διοικητικό κομμάτι. Με σκοπό να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τον κοινωνικό του περίγυρο και τους συγγενείς του, ο προέβει σε σχετική ανακοίνωση ΝΟΜΑΥ.

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα και απόφαση των υπουργών Οικονομικών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλλιπου Πετσάλνικου. Η προσφορά του στον τόπο μας μέσω της ενασχόλησης του με τα κοινά υπήρξε πολύ μεγάλη και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και η βοήθεια του στην επίλυση των προβλημάτων του σωματείου μας υπήρξε συνεχής και ειλικρινής. Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» εκφράζει βαθύτατα τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συγγενείς. Πρόεδρε καλό σου ταξίδι.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ