15/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Την Εθνική ομάδα επισκέφτηκε ο νέος πρόεδρος Γιάννης Βράμπας

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά για να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βρέθηκε ο Γιάννης Βράμπας, το πρωί της Κυριακής. Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Έλληνες διεθνείς, ενόψει των κρίσιμων διοργανώσεων που ακολουθούν. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι ο αθλητής θα διαθέτει ρόλο πρωταγωνιστή.  

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με ιδιαίτερους συμβολισμούς και ξεκάθαρο μήνυμα ήταν η πρώτη κίνηση του νέου προέδρου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Βράμπα λίγες μόλις ώρες μετά την εκλογή του. Το πρωί της Κυριακής επισκέφτηκε την Εθνική ομάδα που προετοιμάζεται στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και των αγώνων πρόκρισης για το Τόκιο προκειμένου να μιλήσει από κοντά με όλα τα μέλη της, αθλητές και προπονητές, καθώς και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Ο Γιάννης Βράμπας τους διαβεβαίωσε ότι σκοπός της νέας διοίκησης είναι να βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και τους προπονητές αφού ο αθλητής είναι και θα παραμείνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής ενώ οι πόρτες και τα τηλέφωνα θα είναι πάντα ανοιχτά, ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια στην επίτευξη των στόχων. Ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα που την ερχόμενη Παρασκευή αναχωρούν για το Βαρέζε της Ιταλίας προκειμένου να πάρουν μέρος στην Ευρωπαική ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει στην ιταλική πόλη.