28/09/2023
Όμιλοι

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΚΟΦΝΣ και μέλη των ομίλων

Το πρωί της Κυριακής, το ΔΣ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , εκπρόσωποι των ομίλων, προπονητές, καθώς και ο υπεύθυνος γιατρός της ΕΚΟΦΝΣ αναμένεται να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη, ενόψει της επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων του αθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, θα συζητηθούν οι ιδιαιτερότητες των μέτρων άθλησης που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Διαδικτυακή συνάντηση του ΔΣ της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , εκπροσώπων των Ομίλων, προπονητών καθώς και του υπεύθυνου γιατρού της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή το πρωΐ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού ενόψει της επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων του αθλήματος σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Στην τηλεδιάσκεψη όπου έχουν κληθεί να μετάσχουν όλοι οι εν ενεργεία Όμιλοι της ΕΚΟΦΝΣ θα καταγραφούν και θα ομαδοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες που προκύπτουν μετά την ανακοίνωση των μέτρων άθλησης από την ΓΓΑ , θα συζητηθούν επιμέρους προβλήματα που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για την όσο το δυνατόν ομαλότερη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Εντός των επομένων ημερών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας οδηγίες υγειονομικού περιεχομένου που θα ακολουθούν τα αντίστοιχα πρωτόκολλα που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και οι οποίες θα πρέπει να εφαρμοστούν από την πρώτη στιγμή της επιστροφής στις προπονήσεις.


Αναλυτικά το πλάνο της σταδιακής επανόδου στις αθλητές δραστηριότητες όπως το ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ