17/04/2024
Όμιλοι

Τέσσερις πρωταθλητές του ΝΟΙ σε κοινόβιο της εθνικής

Σε εντατικούς ρυθμούς  ενόψει των μεγάλων φετινών διοργανώσεων μπαίνει η εθνική ομάδα, καθώς η ΕΚΟΦΝΣ προγραμμάτισε προπονητικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, των κατηγορίών Κάτω των 23 Εφήβων-Νεανίδων, για την επόμενη βδομάδα (02-08/03).

Σε αυτό αναμένεται να δώσουν το παρόν τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πιο συγκεκριμένα, τα αδέρφια Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος κλήθηκαν για την κατηγορία Κ23, ενώ ο Παύλος Φαϊτάς και ο Θανάσης Μάστακας για την αντίστοιχη των Εφήβων. Οι γιαννιώτες πρωταθλητές επιλέχθηκαν λόγω των καλών αποτελεσμάτων που έφεραν, στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στο Σχινιά.

Να υπενθυμιστεί ότι, αυτή την περίοδο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά προπονείται ήδη με την εθνική ομάδα ο 6ος Ολυμπιονίκης του Ρίο, Στέφανος Ντόυσκος, ο οποίος ετοιμάζεται για την προολυμπιακή ρεγκάτα του ερχόμενου Απριλίου.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΙ:

Τέσσερις του Ν.Ο.Ι. σε κοινόβιο της Εθνικής!

Σε τροχιά προετοιμασίας ενόψει των μεγάλων φετινών διοργανώσεων μπαίνει η Ελληνική Κωπηλασία, με την Κωπηλατική Ομοσπονδία να έχει προγραμματίσει προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας για τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Το κοινόβιο θα λάβει χώρα από την ερχόμενη Δευτέρα και έως την Κυριακή, 8 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Από πλευράς του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν τέσσερις επίλεκτοι αθλητές, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα έλαβαν μέρος στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης για τη νέα περίοδο που διεξήγαγε η ΕΚΟΦΝΣ στον Σχινιά.

Πρόκειται για τους Θανάση Παλαιοπάνο, Λεωνίδα Παλαιοπάνο, Παύλο Φαϊτά και Θανάση Μάστακα. Εξάλλου, στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά βρίσκεται αυτή την περίοδο και προπονείται με την Εθνική Ομάδα ο έκτος Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος ετοιμάζεται για την προολυμπιακή ρεγκάτα του ερχόμενου Απριλίου.